Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Nic nie zepsujesz. Tak, oplaca sie. Zyskujesz najnowszy soft19Sawyer91 pisze:Po pierwsze czy aktualizacja softu może coś popsuć ? Opłaca się ją robić ? I czy można stracić gwarancję ?
To znaczy, ze jestes w zasiegu sieci UMTS i dlatego pojawia sie ikonka19Sawyer91 pisze:Po drugie - obok tych kresek pojawia mi się nie raz "3G" po co to jest ?( czytałem na Wikipedia, ale nie rozumiem) wyłączyłem to w ustawieniach i tak myślę bateria będzie dłużej trzymać ?
Na telefon muzyke wgrywaj tak jak na playera mp3 czy pendrive. Czyli podlaczasz do kompa i telefon oraz karta pamieci zostaja wykryrte jako dyski przenosne. Muzyke kopiujesz systemem "przeciagnij i upusc". Albo ctrl+C i ctrl+VPo trzecie mam taki problem z przesyłaniem muzyki na komórkę...w grudniu jak dostałem komórkę wszystko było ok wziąłem przez program "Sony Ericsson Media Manager 1.1" wysłałem muzykę i wszystko ładnie grało...dziś próbuję znów wysłać inne nutki i wyskakuje mi
Jakies HPM-82 moze?19Sawyer91 pisze:po 4 i ostatniemógłby ktoś mi doradzić jakieś fajne słuchawki do C702i z allegro ?
Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;P
Nie ma takiego telefonu - SE zrezygnowalo z koncowek literowych (przynajmniej w Europie). Jest po prostu C702[C702i]
SanDisk polecam. Zamiast 1 GB kup moze 4 albo 8 GB? Czworke kupisz za niecale 80 zlotych. Oczywiscie NIE w Media19Sawyer91 pisze:I jeszcze chciałem się zapytać o jakieś karty pamięci do telefonu mojegona co mam zwracać uwagę ? Myślę, że 1 GB mi wystarczy, a firma ? GOODRAM bo Polskie ? Kingstoon ? Czy może coś innego ?