fenix189 pisze:Mam takie pytanie,czy jeśli w danym miejscu sieć nie padła,a próbowałem się z tego miejsca połączyć tam gdzie sieć padła ,to czy będę mieć objawy typu poł.nieudane,błąd wysyłania sms tak jakby to u mnie ten problem wystąpił?
Wg mnie SMS zostanie wysłany, ale będzie oczekiwał na serwerze Orange

Tak samo jak ktoś telefon miałby wyłączony. Co do połączeń, to może być poczta głosowa, może być sygnał zajętości albo nawet będzie komunikat- przepraszamy, nie możemy teraz zrealizować połączenia.
tomko111 pisze:express100, Orange to ma nawet problemy, gdy nie ma Sylwestra.

Bzdury gadasz jak nie wiem, chyba że u Ciebie ciągle pada. Tego nie wiem. Aczkolwiek gdyby Orange miało problemy ze swoją siecią dawno poszedłbym do Plusa. Sami dobrze wiecie, ze ja non stop na wszystko narzekam, ale na Orange nie narzekam jeśli chodzi o ich zasięg bądź konfigurację sieci co oznacza brak awarii. Oczywiście co jakiś czas wiadomo, ze wszystko może paść. O wiele więcej miałem problemów z Play'em w roamingu Plusa, jak korzystałem z Play dość intensywnie. Z zasięgiem Orange ostatnio miałem problemy latem, w wakacje, jak była awaria na całą Polskę wieczorem.