Haha miałem ten sam problem z Idiotami(tak, nie boje się ich tak nazwać) z Orange. Przy przedłużeniu umowy dostałem niesprawny telefon, odebrała mama bo sam nie mogłem i nie sprawdziła, odesłałem i się zaczęła wojna. Poszedłem do salonu Orange i jedyne co mi powiedzieli to żeby następnym razem od razu do nich przyjść po telefon a oni tym się nie zajmują, trzeba dzwonić do Centrali Orange. Po kilku telefonach postanowiłem skorzystać z prawa odstąpienia od umowy, miałem na to 10 czy 14 dni, i tak zrobiłem, napisałem pismo wysłałem i zaczęły się schody

dopłacałem 400 zł do telefonu bo zależało mi na modelu i dość szybko dostalem zwrot kasy, dość szybko jak na Orange czyli 3 miesiące po kilka telefonów w tygodniu i męczenie im pały

Ci ludzie którzy tam pracują są zawsze grzeczni do czasu aż powiesz TAK i podpiszesz UMOWE

potem przestają być mili i każdy który robi problemy traktowany jest jako ... no w moim mieście straż miejska jest bardziej miła dla bezdomnych niż Orange dla niezadowolonego klienta

Szybko kolego odstąp od umowy a jak nie to rzecznik praw konsumenta i powodzenia życze!

Alcatel OT301---->Nokia 3330---->Siemens S 55------->Nokia 3100----->Nokia 6310i-------->LG C3310-------->Samsung J600 E-----> Nokia E50 - > Samsung L760----> samsung x640 ----> Znów kochana E50 ----> 8500 Wave----> HTC ONE S