Tutaj piszemy nasze przygody z sieciami komórkowymi.
22:29, Play działa ok
22:29, Play działa ok
Padła sieć 3G Plusa u mnie, sieć zajętakowcio pisze: Pik pik pik sieć zajętaDopiero teraz.
Tzn. Raz się da zadzwonić, raz się nie daCzasami trzeba spróbować ponownie
Cóż może w tym nowym 2009 roku rzeczywiście będzie normalnie.kowcio pisze:Ja też, ale najbardziej jestem zadowolony z roamingu Plusa. Myślałem, ze Plus poblokuje bardziej Play'owców po to, żeby ich abonenci nie mieli jakiś problemów. Ogółem największy plus dla PlusaCubus1981 pisze:Ogólnie mówiąc jestem mile zaskoczony.
Cóż miejmy taką nadzieję. Wg mnie pierwszą gwiazdką świadczącą o nadchodzących poważnych zmianach jest dość agresywna kampania reklamowa Heyah. Wg mnie ich oferta to strzał w dziesiątkę, 44 gr do wszystkich przy założeniach że ma się znajomych w krajach Unii Europejskiej to na prawdę idealna oferta. I miejmy nadzieję że Wielka Trójca również pójdzie za ciosem i zacznie walczyć o umocnienie swojej pozycji na rynku.kowcio pisze:Wiesz, mam taką nadzieję. Według mnie będzie to naprawdę przełomowy rok. Także dla sieci komórkowych, może w końcu Era skończy swój żywot.Cubus1981 pisze:Cóż może w tym nowym 2009 roku rzeczywiście będzie normalnie.