[...] jeśli do 30.04.2009 r. zakupisz to będziesz przez cały czas trwania umowy płacił stała cenę przeznaczoną dla tej promocji, a nie ze standardowego cennika.[...]
A na jakiej podstwie tak twierdzisz? Czy wskazuje na to jakikolwiek punkt w umowie, regulaminie albo gdziekolwiek?
Z dużym prawdopodobieństwem macie rację, a ja się mylę i miałbym cenę 69,90zł przez cały czas trwania umowy. Niestety, coś innego wynika z umowy i regulaminu, więc nie będę czekał do pierwszego maja, żeby to sprawdzić - jeśliby się okazało, że jednak się nie myliłem, to zapłaciłbym za tą satysfakcję 2600 zł.
TP SA wogóle dosyć luźno podchodzi do swojego słowa i umów. Na odstąpienie od umowy miałem 10 dni i jeszcze dzisiaj babka z telefonicznego bok zapewniała mnie, że po odstąpieniu od umowy neo+tv stan wróci do poprzedniego (reanimowana stara umowa na gołe neo). Przy oddawaniu sprzętu okazało się, że nic z tego - nie będę miał żadnej neostrady jak mi ta z telewizją nie pasuje. Po takim dictum jeszcze chętniej wyskoczyłem z tych gratów i umowy. I zastanowię się głęboko, czy podpisywać jeszcze raz jakąś neostradę.
ps. Zobaczymy, czy nie każą mi płacić za zerwanie tamtej starej. Jeśli nie, to może być dobry patent na wyplątanie się z niewygodnej, terminowej umowy z TP SA.