Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
era
Tego telefonu nie ma w Erze...Osk92 pisze:W902 - jeśli chciałbyś nadal korzystać z walkmana
Tak, jakoś im to nie wyszło. W innych telefonach bardziej idzie się dogadać...Xy pisze:No i cos, czym Motorola kladzie konkurencje: jakosc rozmow. Crystal Talk. Jesli mozesz - przetestuj, warto!
Mnie też się podoba, ale przestała się podobać jak ją dopadłem. Faktycznie, straszna klawiatura (udręką jest wybierać numer telefonu....), do tego Symbian jakoś tak nie wiem... Ani wolny, ani szybki... Ale w E51 działa bardziej optymalnie.Xy pisze:Nie znam sie na tej firmie, a 6650 podoba mi sie wizualnie.
V9 ma karty pamięci, wiec to wystarczaXy pisze:V9 nie wiem
No właśnie, te telefony mają tylko dwie zalety- ładny wygląd i dwa piękne wyświetlacze. Aparat jest poniżej przeciętnego, o baterii już nie wspomnę w ogóle.Xy pisze:Zastanow sie takze nad Motorolą V8/V9 i E8. Nie wiem jakie maja aparaty ale same w sobie telefony bardzo ladne.
Nie tyle że kiepskawa, ale te klawisze naprawdę są do niczego. Tutaj jest mój temat, specjalnie go założyłem żeby dowiedzieć się coś o tym telefonie. Później sam sprawdziłem to- wszystko się zgadza, niestety.Xy pisze:Nokia 6650 mowisz, ze kiepawa w obsludze? No to juz nie bede sie tak na nia napalal
Ja niestety zawiodłem się na tym....Xy pisze:W Motkach ktorymi sie bawilem CT dzialal rewelacyjnie. Zarowno ja jak i rozmowca slyszelismy sie bardzo dobrze.
Z tym się zgodzę, ale w nowych. W moim starym (pierwszym i ostatnim) SE K320i jakość rozmów była na bardzo przyzwoitym poziomie.Xy pisze:Jakosc rozmow w SE jest niestety mizerna
Tylko w E51 aparat jes z lekka słaby... A o czytelnych zdjęć tekstu możesz zapomnieć, tak samo o robieniu zdjęć wieczorem, w pokoju.Xy pisze:Nokia E51 czy niekoniecznie?
Tak, tak, ale jak ma karty pamięci, to raczej problemu z pamięcią wewnetrzna już nie ma ;]Xy pisze:Kowcio: Napisalem "V9 nie wiem" ze nie wiem ile ma w sobie pamieciWiem, ze ma karty MicroSD
Ino sie jasno nie wyrazilem
Zaden SonyEricsson nie dorowna jakoscia rozmow do Ericssona R310s. Odnosze wrazenie, ze im bardziej telefon napakowany funkcjami tym bardziej zle sie z niego rozmawia (jakosc glosu jak i bolące po pewnym czasie ucho od kanciastych ksztaltowkowcio pisze:Z tym się zgodzę, ale w nowych. W moim starym (pierwszym i ostatnim) SE K320i jakość rozmów była na bardzo przyzwoitym poziomie
Bo to telefon z gatunku biznesowych. Zabawki sa oznaczone seria NTylko w E51 aparat jes z lekka słaby... A o czytelnych zdjęć tekstu możesz zapomnieć, tak samo o robieniu zdjęć wieczorem, w pokoju.
ZalezyTak, tak, ale jak ma karty pamięci, to raczej problemu z pamięcią wewnetrzna już nie ma ;]
O tym samym mialem napisac. Jak autor chce porady w wyborze telefonu to jest od tego stosowny dzial na forum...kowcio pisze:Dobrze, ale nie róbmy już OT. Postarajmy się skupić na SE K850i.