gummy bear: tak te protesty to niestety zmora naszych opów

Z tego co kiedyś słyszałem, w Pile Faszystowska Telefonia Cyfrowa chce wybudować stację w centrum i do tego ma mieć sporo radiolinii i może tego natężonego promieniowania tak się boją

A może chodzi jeszcze o inną stację?!

Jednak z doświadczenia wiem też, że często szybciej czy później operator "osiąga" swój cel i buduje swoją stacyjkę

Tak było właśnie z NTC czy raczej FTC w mieście Słupca. Mieli tam najgorszy zasięg, a teraz... jedna stację przebudowali i mamy stację nie 3, a 4-sektorową i nie tylko 900Mhz, a także 1800Mhz, a druga na solidnej konstrukcji (tak te "słynne" strunobetonowe słupy i to w ogródku szpitala he he) ma także UMTSik 2100Mhz rzecz jasna

Tak więc wg mnie przynajmniej w tej okolicy jako pierwsi mają 3G i na dodatek chyba najlepszą, tzw. przepustowość sieci

Tylko właśnie co z tego skoro z PTC się żegnam- chyba już wiadomo dlaczego- przez to widmo rebranding'u!

Ale oczywiście marka Era na zawsze

Dlatego korzystam z syfplusa, a moim drugim numerem jest Play Karta. I tu chyba musiałbym założyć nowy temat odnośnie budowy tych chińskich stacji bazowych przez P4, a raczej przez to Huawei czy jak to tam się pisze. Już nie raz żaliłem się, że tzw. kratowe maszty stalowe z tymi szafkami są prawie w ogóle nie zabezpieczone, co wzbudza we mnie niesmak

Dlatego P4 nigdy nie będzie moim number one

Ach jakby było fajnie, gdyby połączyli siły może Centernet'em lub Mobyland'em, ewentualnie też z tym Aero 2. Do tego podpisali umowę z "porządnym", europejskim dostawcą sprzętu do budowy stacji bazowych. Wtedy mógłbym mówić let's Play
[ Dodano: 2008-12-21, 12:52 ]
ramirez: dodam jeszcze tylko, że z tymi statystykami, to jakoś tak dziwnie... na stronce btsearch "widać", że operator poręczy- PTK Centertel- pod względem ilości BTS/Node B, jest na drugim miejscu. Ale już na stronce BTSy w Wielkopolsce- adres:
www.poznan. gsm.xg.pl w statystykach wychodzi na to, że łorynż tych stacji, z Wielkiej Trójcy, ma najmniej w Wielkopolsce. Ciekawe...
[ Dodano: 2008-12-21, 12:56 ]
może jeszcze raz napiszę ten link, bo jakoś się rodzielił
www.poznan.gsm.xg.pl może teraz będzie "działać"