No coz, z takich czy innych powodów nie przrepadam za orange/idea jednak tu tak jak moi przedmówcy musze stanac po ich stronie... mialem dokladnie taka sama sytuacje jak ty, ale od dnia w ktorym podpisalem aneks wiedzialem ze po 12 mieisacach za te uslugi ktore mam gratis bede musial placic... w zwiazku z powyzszym dopilnowalem aby w osttanim miesiacu zlozyc dyspozycje w BOK obligujaca ich do wylaczenia mi tych uslug...
Przestrzegam raczej wszystkich aby czytali umowy ktore podpisuja, a jesli ich nie rozumieją (bo te umowy sa tak pisane zeby jak najmniej z nich zrozumieć) to niech pytają o kazde glupstwo i kazdy detal przed podpisaniem czegokolwiek... wtedy istnieje duza szansa ze nie damy sie wkrecic w marketingowe zabiegi naszych operatorów

...
Ale zgodze sie z tobą że takie postepowanie to marna zachęta na przedluzenie umowy o kolejne lata... jak jeszcze zlozyli mi "Propozycje" która polegala na tym ze łaskawie moglbym zachować taryfe MEGA i dostac znow te 2 uslugi gratis na 12 miesiecy (sekundowe naliczanie ktore jest juz w standardzie ... pffff) to parsknąlem smiechem i poszedlem kupić bez łaski telefon w erze

... Propozycja dla mnie wygladala jednym slowem tak: "Zostań z nami a będziesz mieć to samo co miałeś i nic wiecej ci nie damy... juhuuuu... fajnie:D"...