Użytkownik
Ranga
Obserwator
Orange. Pod warunkiem, że zadzwonisz do BOK i zablokujesz przysyłanie informacji handlowych, ponieważ w Pomarańczy ten SMSowy SPAM sypie się jak lawina.--JacekK.-- pisze:Czy jest jakaś sieć która spełnia moje wymagania?
Ten warunek dyskwalifikuje wszystkie sieci--JacekK.-- pisze:- Była niezawodna (lub prawie )
Kiedyś taki projekt był, ale chyba umarł śmiercią naturalną. Z tego co pamiętam to nawet UKE wyraziło na to zgodę.kowcio pisze:szyman12 pisze:Do tego Era prawdopodobnie jak zmieni się w T-Mobile to połączy się "zasięgowo" z Plusem i będą nadawać z tych samych nadajników.![]()
![]()
Skąd takie rzeczy wiesz? Ja pierwsze słyszę, poza tym to chyba jest nierealne?
Kiedyś, to może i tak, ale nie teraz... To co było to było, skupmy się tutaj na tym, co będziemariusz9a pisze:kowcio napisał/a:
szyman12 napisał/a:
Do tego Era prawdopodobnie jak zmieni się w T-Mobile to połączy się "zasięgowo" z Plusem i będą nadawać z tych samych nadajników.
![]()
![]()
Skąd takie rzeczy wiesz? Ja pierwsze słyszę, poza tym to chyba jest nierealne?
Kiedyś taki projekt był, ale chyba umarł śmiercią naturalną. Z tego co pamiętam to nawet UKE wyraziło na to zgodę.
Nie umarł, nie umarł ... W marcu albo w kwietniu tego roku czytałem wywiad z prezesem PTC i mówił on, że ten projekt istnieje, że tam gdzie Plus niema zasięgu tam będzie korzystał z nadajników Ery i na odwrót. Powiedział on tylko, że narazie są testy.Kiedyś taki projekt był, ale chyba umarł śmiercią naturalną. Z tego co pamiętam to nawet UKE wyraziło na to zgodę.
szyman12 pisze:Nie umarł, nie umarł ... W marcu albo w kwietniu tego roku czytałem wywiad z prezesem PTC i mówił on, że ten projekt istnieje, że tam gdzie Plus niema zasięgu tam będzie korzystał z nadajników Ery i na odwrót. Powiedział on tylko, że narazie są testy.
O niezawodności sieci to już tu kilka osób słusznie się wypowiedziało. Generalnie każdy swoją sieć będzie chwalił. A prawda jest taka, że to trochę zależy od miejsca, w którym będziesz głównie przebywał. Najlepiej popytaj znajomych mieszkających blisko Ciebie jak im funkcjonuje sieć.--JacekK.-- pisze:Mam takowe wymagania:
- Była niezawodna (lub prawie)
- Nie przysyłała reklam (bardzo mnie takie sms-y wkurzają)
Skoro znajomych masz w różnych sieciach to nie ma to tamto. Bierz Playa. A jeśli nie chcesz abonamentu to możesz wybrać Mobilkinga (ale tu nie dostaniesz słuchaweczki za złotóweczkę--JacekK.-- pisze:Niestety znajomych mam rozrzuconych po wszystkich sieciach. Stawki nie grają roli (chociaż fajnie by było gdyby były tanie lub były pakiety) a z internetu nie korzystam.
Czy jest jakaś sieć która spełnia moje wymagania?