Byłem dziś w salonie Play-a i uzyskałem dosyć zaskakujące informację, a więc jest nowy cennik telefonów ważny od 19 grudnia do 31 grudnia 2008 r. ( na telepolis nie było wiadomości o tym dlatego zaskoczenie)
oto link do niego
http://web.playmobile.pl/pl/telefony/sa ... efonow.pdf
Wbrew wcześniejszym informacjom nie wypadł z niego Samsung F-480 tylko LG ku990, który prawdopodobnie już nie będzie dostępny, co do F-480 może będzie już po nowym roku, no i jeszcze potwierdziła się informacja, że w nowym roku maja być nowe fony.
[ Dodano: 2009-01-02, 15:51 ]
Mamy już nowy rok, i mam pytanie czy ma ktoś info jak z dostępnością telefonów to znaczy czy pojawił się już Samsung F-480 ??, bo jak rozumiem na LG KU 990 nie ma co liczyć??, tak jak i na nowe telefony w najbliższym czasie?? bo nie wiem co robić a mam coraz mniej czasu, to znaczy telefon w erze będzie mi działał tylko do 7 stycznia.
[ Dodano: 2009-01-08, 18:59 ]
W dniu dzisiejszym odebrałem Samsunga F-480 i właśnie go obczajam, i nie zauważyłem by miał klawiaturę qwerty, wiecie może coś w tym temacie??, telefon niestety nie jest jeszcze aktywny.
Dostępny był także LG Ku 990, więc jak komuś zależy, niech się spieszy bo wiele sztuk nie rzucili do salonów.