Claudec pisze:No no trzeba ich pochwalić za poprawę, ale ja i tak uważam ze ten BOK Play
to jeden z gorszych z jakimi się spotkałem

Zależy od ludzi z którymi rozmawiasz...
Zadzwonił do mnie wczoraj gość z działu aktywacji, że muszę pójść do punktu Playa, bo aneks został podpisany niezgodnie z procedurą. Mam umowę na czas nieokreślony, pierwsza myśl dzięki za darmowy telefon. Druga, dzwonie do "opiekunki" Play, z która podpisywaliśmy aneks, o co chodzi? Ona zdziwiona sytuacją, czyta mi e-maila z działu aktywacji, że wszystko jest jak należy i wchodzi aneks w życie itp. Zdziwiona sytuacją dzwoni na obsługę sprzedaży, i tam mówią jej, że jest ok. Proszą abym zadzwonił na *500, podał numer aneksu i prosił o wyjaśnienie sprawy. Dziwnym trafem połączyło mnie z gościem, który nie zaczął rozmowy na "siema". Tylko dzień dobry, przedstawiłem problem, gość sprawdził powiedział że z systemu wynika, że aneks wchodzi w życie. Zaproponował, że przesłuchają rozmowę i oddzwonią. Nie czekałem 2 godziny jak miałem telefon zwrotny z przeprosinami. Zapytałem czy wchodzi prezent na święta, który wcześniej straciłem przez przez zmianę abonamentu. Pani odpowiedziała, że nie wie bo nie jest w temacie, jak wyglądały problemy na moim koncie. Zaproponowała, że oddzwoni - zgodziłem się. Oddzwoniła dokładnie o umówionej porze i wszystko wyjaśniła.
Mają u mnie wielkiego plusa.
[ Dodano: 2008-12-04, 22:03 ]
Pewnie jestem "lepszym" abonentem dzięki MTR
Grudzień, do dziś
wychodzące: 26:02 min.
przychodzące: 124:45 min.
Listopad
wychodzące: 201:17 min.
rzychodzące: 524:40 min.
Październik
wychodzące: 109:30 min.
przychodzące: 390:48 min.
Wrzesień
wychodzące: 111:17 min.
przychodzące: 385:46 min.
To jeden z 3 telefonów zarejestrowanych na mnie...