Nawiązując do:
biricchina pisze:boczi pisze:Telefon mojej dziewczyny. Rachunki płacone koło 40-50zł i ma być podobnie, niedługo kończy się umowa. Co wybrać, jak negocjować. Nie mam doświadczenia z Plusem. Niepotrzebne darmówki do sieci, ważna cena połączeń do wszystkich., ładny i dość funkcjonalny kobiecy telefon w niskiej cenie najlepiej 1zł, oraz przyda się pakiet na dane, chociaż 20MB.
Może być taryfa Syberyjska 55 - 90 minut+50 na 18 m-cy do wszystkich, stawka 0,48zł/min. a telefon proponuję Samsung U900 Soul po obniżeniu ceny za 1zł.
Jeśli niższe abo to syberyjska 40 - 60 minut+30 na rok, stawka 0,58zł, do Play 0,72 i np. Samsung L170 lub D900i za 1zł albo np. LG Shine za 29zł.
Dzwonilem na 2601, zainteresowałem się umową minutową 3000, to właściwie taki odpowiednik Syberyjskiej 55, gdzie, jak twierdzisz, da się obniżyć cenę żeby była taka jak w 75 (czyli u mnie 4000). Prosilem o przełączenie do działu utrzymania klienta i Pani powiedziała mi, że to nie podlega negocjacji i inne warunki dla stałych są tylko w umowie odnowa bez telefonu (nie interesuje mnie), i powiedziała że mogę wysłać fax z prośbą o obniżenie ceny na jakiś tam numer. Powiedziałem, że zastanawiam się nad zmianą sieci, ale jednak chciałbym żeby telefon został w Plusie, ale to co oni robią to kpina.
Nie ma normalnych metod, żeby to jakoś właśnie załatwić, skoro mówicie że łatwo? Teraz mam rachunki tak jak mówiłem 40-60zł i chciałbym U900 SOUL za 1zł. Więcej nawet nie chcę.