kuba144 pisze:Ważne pytanie. Zmieniają się stawki po wysłaniu sms z kodem pod 919? Tzn. jak doładuje za 50 to bedę miał 30gr min/5gr sms? no proszę kogoś kto sprawdzał czy działa z 200%?
Stawki zawsze muszą się zmienić jeśli jest to zwykłe doładowanie (nie z Profitu, telefonu z rachunkiem i Przelew SMS). Obniżenie stawek jest w regulaminie i cenniku taryfy jako stała oferta, a nie promocja. Jeśli regulamin promocji nie mówi nic o stawkach w taryfie to znaczy, że zmniejszają się w zależności od doładowań na normalnych warunkach.
[ Dodano: 2008-12-11, 09:03 ]
Niby fajna promocja, ale znowu tylko w sieci. Wolałbym też jakieś mniejsze bonusy, ale do wszystkich sieci. Jest doładowanie 200% więcej, darmowy numer, Minuty Non-stop, Masz za Staż, a teraz jeszcze ten darmowy weekend. Powiem, że ja już mam tego wszystkiego przesyt. Taryfa mająca być prosta z założenia staje się coraz bardziej zagmatwana. Poza tym nie potrzebuje aż tylu bonusów do własnej sieci, a poza sieć najzwyczajniej braknie. Znajomych już trochę się wykruszyło z Orange, ja też mam szczerze dosyć i zastanawiam się nad Play. Zakupiłem już nawet starter ze starą taryfą prepaid.