• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #303004  autor: Adrian22
 10 gru 2008, 23:56
Jest jeden skrót który mi nie jest na rękę.
Jest od obrazu pod wyświetlaczem w prawym rogu, odsyła do internetu, dokładnie " plus.pl".
Jest możliwa jego zmiana?
Mam telefon z softem od owego operatora.

Zastanawiałem się Czy jest możliwość korzystania z przedniej kamery telefonu w sposób robienia zdjęć.
Jest taka możliwość?

I Drugie pytanie, ile może pomieścić sms'ow w skrzynce?
Ostatnio zmieniony 11 gru 2008, 21:23 przez Adrian22, łącznie zmieniany 1 raz.

#303005  autor: butterfly
 11 gru 2008, 00:07
Nie.
Tyle ile masz miejsa na karcie, czyli dużooo.

#303053  autor: Rambus
 11 gru 2008, 13:29
Albo w pamięci telefonu. Do wyboru do koloru.

Jednym słowem bardzo, bardzo dużo się zmieści....

#323060  autor: marcino94
 15 mar 2009, 12:25
Adrian22 pisze:Jest jeden skrót który mi nie jest na rękę.
Jest od obrazu pod wyświetlaczem w prawym rogu, odsyła do internetu, dokładnie " plus.pl".
Jest możliwa jego zmiana?
Zmiana nie jest mozliwa. Jedynym wyjściem jest debrand softa po którym przycisk plus.pl zmieni sie na kontakty.

#323074  autor: Marek
 15 mar 2009, 12:59
stary temat
patent na przedni aparat, chyba należy wyłączyć 3g w sieciach
1. Wchodzimy w Konakty, wybieramy obojętnie jaki kontakt i klikamy Opcje Nawiąż poł. wideo
2. Pojawi się ramka z informacją: Poł. wideo nieudane, wtedy wybieramy środkową opcję Wyślij wiad. wideo
3. Nagrywamy klip (do ~30sek. - ogranieczenie hardwre'owe)
4. Klikamy Wyślij, następnie włączy nam się edytor MMS, z którego wychodzimy, lecz w ramce Kończenie pracy musimy wybrać Zapisz wiadomość
5. Klip nagrany przez nas znajduje się w Albumie aparatu, zapisaną wiadomość możemy sobie skasować.