Witam wszystkich!
mam dosyć poważny problem. prowadzę działalność gospodarczą, wykonuję bardzo dużo telefonów, a jeszcze więcej odbieram. od zeszłego tygodnia, czyli od początku grudnia, otrzymałem kilka meili od swoich klientów, z ogromnym żalem iż nie powiadomiłem ich od zmianie nr telefonu. byłem bardzo zdziwiony, ponieważ nr, który posiadam nie był zmieniany od ponad 4 lat... wykręciłem swój nr z innego telefonu po czym usłyszałem " WYBRANY NUMER NIE ISTNIEJE"! ilu klientów dzwoniło i ilu zrezygnowało z moich usług nie jestem w stanie określić. na dzień dzisiejszy wiem, że straciłem ponad 2.000 zł prowizji od sprzedaży, którą miałem finalizować w zeszłym tygodniu (klienci wybrali konkurencje...) po 3 zgłoszeniach (2 na infolinii i 1 w punkcie obsługi) nic sie nie wyjaśniło... uzyskałem odpowiedź, że sprawa może zostać rozwiązana w ciągu 14 DNI! moja firma może stracić płynność, a przez to zbankrutować...
jeżeli jesteście w podobnej sytuacji lub wiecie jak rozwiązać powyższy problem, proszę o poradę.
jutro wybieram sie do powiatowego rzecznika konsumentów (UOKIK), być może on znajdzie rozwiązanie...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 gru 2008, 22:41 przez damian_torun, łącznie zmieniany 2 razy.