Marens pisze:kowcio napisał/a:
Dzwonienie do osób z Ery w godzinach szczytu jest jak dla mnie walką z wiatrakami. Dodzwonienie graniczy z cudem.
Tak samo jak przelogowywanie z 3G do GSM pomimo iż znajdujemy sie w zasięgu...
Tak, pisałem o tym na SB ostatnio. Telefon owszem, na dworze ma te 3G, natomiast w budynkach o 3G możemy sobie pomarzyć, takie rzeczy tylko w Erze. Po co mi 3G na dworze...? Nie rozumiem tego i chyba nie zrozumiem. Tak samo jak to, że Era w mojej okolicy ma
największą ilość nadajników, znacznie wyróżnia się na tle Play'a, Plusa, w szczególności Orange, ale zasied bez wahania ma
najgorszy. Paranoja...
Prometo pisze:Już raz do nich pisałem z tą samą przypadłością i odpisali mi, że u nich wszystko w porządku
Łee noo, a jakże mogłoby być inaczej?

u nich zawsze w porządku, niech najlepiej wszyscy wymienią komórki
Prometo pisze:Nie mam zamiaru denerwować się więcej tym, że jak rozmawiam to mnie co jakiś czas rozłącza i wyskakują głupie komunikaty a wiem, że nie jest to wina ani telefonu ani karty sim
Mądre i właściwe podejście.
Prometo pisze:A jak nie to zrobię testy na wszystkich sieciach i przeniosę się do tej sieci która w mojej miejscowości będzie miała najlepszy zasięg, nawet kosztem wyższej opłaty.
Słyszałem, że ostatnio testujesz Play'a

Tylko tutaj jeśli chodzi o zasięg nie będzie różnicy, jeśli Play nie ma swoich nadajników w Twojej okolicy. Tylko tak jak napisał
Marens:
Jak będziesz chciał dzwonić np w Nowy rok to prędzej dodzwoni się użytkownik Simplusa niż Play abonament.
Z resztą po co ja to Tobie mówię, skoro i tak to pewnie wiesz