Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
anamorph22 pisze:och! fajna ta "godzina za grosze", oby więcej takich promocji!
pablo_79 pisze:Wydaje mi się, że jest tak właśnie dlatego, że TakTak Fon jest na umowę. I- zapewne, gdyby era zmieniła warunki umowy- czyli pozwoliłaby na zmianę taryfy, znaleźliby się tacy, którzy by się burzyli: bo nie można zmieniać warunków umowy w trakcie jej trwania. I dodatkowe problemy murowane.
Nie ma, możesz sobie zmieniać tylke razy, ile Ci się tylko podobaRamirez pisze:A może ktoś wie dla porównania jak jest np. w orange, w zetafonie. Czy można zmieniać taryfy w trakcie umowy?? np z orange POP do nowe Orange Go. Ciekawe czy tam nie robią takich problemów ze zmiana taryfy??
Powiem tak: Orange przesyła pieniądze przez TGVSławek pisze:Niestety Era wciaz nie zauwazyla, ze od prawie dwoch lat juz funkcjonuje Play, ktory ma tansze telefony, tansze rozmowy i dzieki roamingowi krajowemu z Plusem, najwiekszy zasieg, a lada chwila bedzie mial juz 2 mln klientow. Swieta trojca zareaguje, jak juz bedzie dla niej za pozno.
Lepszą usługę masz w Heyah za 5,90zł/m-c, i gadasz z jednym numerem w Heyah aż 3godz./dobę za "darmo(5,90/m-c)", lub jak doładujesz za 50zł. to masz zupełnie za darmo jedną z pięciu usług/pakietów z PRZEBIERAJ WYBIERAJ w taryfie Multipakiet, są również darmowe wieczory i łikendy.dreamer88 pisze:Natomiast ostatnio w Nowym Twoim Planie zaproponowano mi 3h z wybranym numerem
Jak dla mnie nie jest to kłopotliwe.Claudec pisze:express100, jak ty to robisz, utrzymujesz nr telefonu w każdej sieci?
Czy to nie jest kłopotliwe tak do każdej sieci osobną kartę sim? ;]