jablo pisze:A Ja Ci nie wierzę

z kosmosu się nie wzięło...
Chyba ze to jakiś spisek przeciwko Tobie...
Niech no przyjdzie mi coś z Orange, to nie będę tego kasować, tylko umieszczę te SMSy tutaj. Co do wysyłania różnych SMSów premium, jestem pewien, że ja osobiście z mojego telefonu nie wysłałem żadnego takiego SMSa (jak dla mnie, to po prosu strata kasy, a tapety i dzwonki mnie w ogóle nie bawią, także nie biorę udziału w żadnych konkursach), na pewno też nikt nie wysłał z mojego numeru takiej wiadomości.
Moi znajomi też dostają takie same wiadomości! "Chcesz wygrać 666000 PLN? wyślij xxx na zzz. Reg.
www.orange.pl"
jablo pisze:z kosmosu się nie wzięło...
Z kosmosu nie, z Orange.
Chyba ze to jakiś spisek przeciwko Tobie...
Żebym ja nie zrobił spisku przeciwko Orange.
Takie wiadomości mogę dostać 2-3 na dobę + jakaś zakładka WAP tez się zdarzy raz na jakiś czas, ale bywają dni, w których nic nie dostaję... Jeszcze nie wspomnę o lekko erotycznych MMSów, które dostałem z 2-3 razy od jakiegoś 7xxx.
Jak Orange powie mi, że wysyłałem SMSa do jakiegoś takiego serwisu, to ja poproszę o
udowodnienie mi tego. Ciekawe co zrobią. SMS raczej sam z siebie się nie wysłał. Ten numer w Orange mam od niedawna, od prawie dwóch lat (dokładnie to 1 rok, 11 miesięcy i 22 dni

), więc pamiętam dobrze, pod jakie numery wysyłałem wiadomości. Tym bardziej, że nie wysyłam wiadomości na takie numery, jak to pisałem wyżej, ani nigdy nie wysyłałem (poza tymi w Play- "szczęśliwe piątki w Play", ale to nie ma znaczenia tutaj), ani nigdy nie będę wysyłać takich SMSów.
Chyba, że ktoś (posiadacz mojego numeru wcześniej, o ile taki był- ale wątpię, numer zaczyna się od wysokiego na tamte czasy prefiksu), korzystał z tego typu serwisów.
Może ktoś jeszcze ma taki problem, jak ja...?