Mam taki problem dzisiaj tak ok 16.30 kolega przesłał mi plik instalacyjny wordmaxa. Zainstalować chciałem ale instalacja się przerwała a ja miałem lekcje i się tym zbytnio nie przejąłem. Wracając do domu jakieś 2 godz później chciałem zadzwonić i przy wejściu w kontakty wyskakiwał jakiś błąd (nawet nie pojawiły się kontakty) zauważyłem też że zniknęły wszystkie akcesoria). Wyłączyłem telefon i chciałem włączyć go ponownie (przy motce E398 pomagało), ale włączyć się już nie chce. Wciąż mam ten ekranik lg kc550 który gaśnie i po chwili się zapala. Co zrobić?
Mi się wydaje, że ta pamięć wewnętrzna została zapełniona. Próbowałem go do usb podłączyć i usunąć coś tak ale telefon nie jest włączony i go nie widzi komp. Proszę o szybką pomoc. Z góry dzięki
Mi się wydaje, że ta pamięć wewnętrzna została zapełniona. Próbowałem go do usb podłączyć i usunąć coś tak ale telefon nie jest włączony i go nie widzi komp. Proszę o szybką pomoc. Z góry dzięki

Ostatnio zmieniony 14 lis 2008, 21:55 przez krzychu336, łącznie zmieniany 1 raz.