barteks2 pisze:Wchodzę na stronę Ery a tam wielki baner "Hit sezonu", chyba ludziom od PR pomyliła sie jedna litera i powinni być "Kit sezonu"...chyba lepiej pasowałoby

- ja mam też takie odczucie jak w TV leci reklama "HIT" SEZONU

Pytam z ciekawości, czy ktoś może wie ile czasu (jaki limit? czy w ogóle jest limit?) można wygadać w "Godzinach za Grosze"
Nie podoba mi si brak Pakietu lojalnościowego oraz Pakietów (bez ograniczeń ilościowych) tanich minut i SMS-ów do PTC i na stacjonarne (Era, Heyah i stacjonarne minuta-29gr.,SMS-7gr.), zlikwidowali Nocne Szaleństwo, nie zmienili Numerków za Grosze np. na Jeden numer za darmo, czy Numerki za grosze teraz również mogą być stacjonarne (i ew. Heyah- mile widziane) cena 3gr/min od 9-18, a od 18-9 za darmo, albo za całe połączenie np. grosz.
Ale to tylko moje marzenia, bo w TT pojawi się to może w pod koniec lub w połowie (to byłby sukces) XXII wieku (sic!)
Sieć Era chciała oszukać ludzi, ponieważ miała na stronie cennik w którym pisało cena minuty do wszystkich sieci, dopiero niedawno poprawili na : cena minuty*
*- nie dotyczy połączeń do abonentów i użytkowników P4- sieci PLAY do których cena minuty wynosi 79gr. więcej informacji w cenniku. (czyli tyle co Heyah

)
W starym TT już
po 2 m-cach można kupić
pakiet lojalnościowy, gdzie minuta wynosi
tylko 14gr. (150min/miesiąc), a w
KICIE SEZONU, po 4 miesiącach można mieć TYLKO 80 minut, każda po 15groszy .
Ponadto może załamywać fakt (o ile dobrze pamiętam), że 500kB kosztuje 72grosze, czyli tyle co kosztowało w taryfach Era Love, SMS Fun, Cały Dzień(?) itp.
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2008-11-11, 00:10 ]
GregPepe pisze:Pod newsem z regulaminem użytkownik Aen Hen Cerbin napisał:
Cytat:
Noooo... zdaje się, że TakTakowcy muszą przygotować się na ostrą jazdę

... Wpisujemy sobie *103*3# w będąc w taryfie Happy i otrzymujemy informację: "TakTak: Masz 43 minut do sieci Era i stacjonarnych, ważnych do 5.12.2008. 8.Powrót" Zaintrygował mnie ten powrót, bo niby do czego? więc wpisałem 8 i trafiłem do menu: 1.SMSMMSPakiet 3.Pakiet30 4.Zlotowe, zaintrygowała mnie opcja czwarta więc po wysłaniu przez USSD kolejnej komendy "4" moim zdumionym ślepiom ukazała się następująca informacja "TakTak: na Twoim koncie brak promocyjnej kwoty do wykorzystania. 8.Powrót". Wnioski: Era planuje bonus złotówkowy za doładowania zapewne ograniczany czasowo, podobny w zamyśle do analogicznej usługi w starej Play Karcie. Jeżeli przypadkiem odkryłem tajemnicę przedsiębiorstwa PTC, to bardzo jest mi przykro

. SVP.
Ja też to 4. opcję odkryłem może dadzą np. POTRÓJNE DOŁADOWANIE i tylko na podstawowe usługi- albo będzie tj. w Orange i tyle.
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c