• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #297318  autor: varialflip
 12 lis 2008, 19:05
Witam. Mam problem ze sparowaniem telefonu ze słuchawkami Motorola s9.Wszystko jest ok do momentu wyszukiwania urządzenia. Telefon widzi słuchawki, dodaje do urządzeń sparowanych, ale nie może się z nimi połączyć. Tzn pasek postępu przesuwa się ciągle, ale nic się nie dzieje.
Testowałem słuchawki z Samsungiem U700 i działało bez zarzutów. Ktoś ma jakiś pomysł?

Zanim założysz temat przeczytaj KLIK
Ostatnio zmieniony 12 lis 2008, 21:29 przez varialflip, łącznie zmieniany 2 razy.

#297334  autor: Chudy1523
 12 lis 2008, 20:25
Może ten model słuchawek nie jest obslugiwany przez Viewty....nie mam pojęcia^^

#297348  autor: vinc
 12 lis 2008, 21:44
varialflip nie masz sparowanej już innej słuchawki BT jako domyślnej? Jak tak to usuń i jeszcze raz postaraj się połączyć telefon z S9.

Obrazek

#297400  autor: varialflip
 13 lis 2008, 14:11
Poszukałem trochę w googlach i okazało się, że to wina nieudolnego zdjęcia simlocka przez poprzedniego właściciela. Pomogło wejście przez menu serwisowe do funkcji bluetooth i sparowanie w ten sposób urządzenia. Teraz działa wszystko nienagannie. To taka informacja dla ludzi, którzy w przyszłości będą mieli podobny problem