• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

Jak oceniasz oprogramowanie Siemensów serii 75 w porównaniu do poprzednich serii?

Idealne (wogóle nie szwankuje ani się nie wiesza)
2
40%
Troche lepsze (czasami szwankuje ale się nie wiesza)
1
20%
Bez zmian (czasami szwankuje i potrafi się zawiesić)
1
20%
Bez zmian (czasami szwankuje i potrafi się zawiesić)
1
20%
Jeszcze gorsze
Brak głosów
0%
 #29627  autor: pumba
 11 lis 2005, 11:39
Czy miał juz ktoś styczność z Siemensem CX75 bo z tego co mi wiadomo jest on dostępny tylko w sieci era z tym że można go nabyć tylko w MIX ELECTRONICS więc grupa jego uzytkowników jest ograniczona.
Moje pytania sa nastepujące:
1. Jaka jest jego cena w pormocji urodzinowej przy abonamencie za 20zł i 40zł?
2. Czy seria 75 ma w dalszym ciągu tak skopane oprogramowanie jak wcześniejsze serie?
Choć nie mam dobrego zdania o telefonach Siemensa po styczności z serią 55 ze względu właśnie na skopane oprogramowanie, nie ukrywam że aktualne modele Siemensów (teraz seria 75) są bardzo atrakcyjne gdyż mają prawie wszytsko co w tych czasach jest na czasie i stosunkowo nie są za drogie ale co z tego jak oprogramowanie nie pozwala sprawnie korzystać z tych zalet, więc prosze o opinie użytkowników Siemensów serii 75 jak również osoby dobrze z orientowane w temacie, z góry dziękuje.

#29637  autor: Klusek
 11 lis 2005, 14:17
Podobny temat jest tutaj więc mogłeś tam zapytać, ale niech Ci będzie bo tutaj masz ankietę :). Cen niestety nie znam a o oprogramowaniu też za wiele nie mogę powiedzieć bo nie miałem styczności z tym telefonem. Jedno muszę z bólem serca przyznać, że wczesne wersję oprogramowania lubią mieć drobne błędy. Osobiście dym się wcale tym nie przejmował, bo wiem, że jeżeli jakiś błąd by się zdarzył to zostanie on wyeliminowany w nowszej wersji softu.

Obrazek
Obrazek

#29639  autor: pumba
 11 lis 2005, 14:36
Klusek pisze:Podobny temat jest tutaj więc mogłeś tam zapytać...
No mógłbym tam zapytać jakbyś nie zamknął tamtego tematu :wink:

#29640  autor: Klusek
 11 lis 2005, 14:39
:oops: wstyd na całą wioskę :) Chyba zaspany jeszcze jestem :)

Obrazek
Obrazek