• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #295314  autor: MaXX
 31 paź 2008, 17:28
Witam,

Mam problem ze zmianą dzwonka ,
gdy kupiłem KE970 to w Odtwarzaczu MP3 były dźwięki domyślne ,dokupiłem sobie kartę pamięci i wgrałem sobie jakieś dzwonki ,oczywiście pokazały one sie w Multimedia--->Odtwarzacz MP3
były tam tez dźwięki domyślne , ja je usunąłem bo nie chciałem ich mieć w odtwarzaczu MP3 tylko normalne pioseneczki :D .......
Chce zmienić sobie dzwonek z dźwięków domyślnych i zmieniam na Vintage Telephone i ok , ale jak ktoś do mnie dzwoni to ten dzwonek nie jest odtwarzany tylko inny (Tez z dzwięków domyslnych)

Próbowałem zresetowac telefon ale to i tak nic nie dało oraz dostosowywałem w Profile---->Ogólny .... :cry: i nic .......dodam jeszcze ze w Profilu Ogólnym jest włączony dzwonek Vintage Telephone ale i tak odtwarza inny :-(

Prosze o pomoc ...................... :-)

#295325  autor: Miłoch
 31 paź 2008, 19:41
Witam mialem taki sam problem z moim shine miedzy innymi dlatego go sprzedalem ;( jest to jakis blad w sofcie moim zdanie, zapene masz ustawiony dzwonek do kontaktu.... jesli do zadnego kontaktu ani grupy nie przypiszesz dwonka to bedzie dzwonic ten ktory ustawiles w profilu w przeciwnym wypadku dzwoni jakas beznadziejna polifonia jak sam napisales Tak przynajmniej bylo w moim przypadku pozdrawiam

Nokia3310=>Nokia 5510=>SE T610 [jeb**i złodzieje]=>Nokia 3310=>Siemens S55=>Siemens C65=>Sagem myx5-2v=>Sagem myx6-2 + Nokia 8210=> Samsung z400=> Nokia N93=> Lg KE970 Shine=> Nokia 6310=> Lg KU990=> SE k750i => Nokia 6220c => Lg Gw620 => SE X10 mini pro