Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
ERA
eblisa pisze:Witam,
przestudiowałem dokładnie kilkanaście ostatnich stron forum ale nadal nie wiem jak sformułować maila do iboa aby otrzymac jak najlepszą ofertę, właśnie z tym związana jest moja prośba czy mógłby któryś z forumowiczów podac przykład takiego e-maila ? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Czy wg Was realną rzeczą jest to, aby zgodzili się na pakiet 220 minut do wszystkich sieci za 40 zł przez cały okres trwania umowy oraz dorzucili jakiś telefon?Szanowny Panie
Uprzejmie dziękuję za zgłoszenie.
Mając na uwadze Pana niezadowolenie z przedstawionymi warunkami, mam przyjemność zaproponować indywidualną propozycję przygotowaną specjalnie dla Pana. Jeżeli chciałby Pan wymienić telefon na nowy oraz dodatkowo zoptymalizować koszty połączeń proponuję wybór Oferty dla Wymagających
Promocja umożliwi Panu wybór atrakcyjnych, indywidualnie dopasowanych do Pana potrzeb pakietów taryfy Nowa Era. Dodatkowo otrzyma Pan upust na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych, z czego przez pierwsze 3 miesiące upust ten wynosić będzię aż 50%.
Promocyjne zestawy:
- Nowa Era 40 - miesięcznie 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystich sieci krajowych w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT (przez 3 pierwsze miesiące) oraz 25,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu oraz telefon Nokia 6300 w cenie 199,00 zł
- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT (przez 3 pierwsze miesiące) oraz 45,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu oraz telefon Nokia 6300 w cenie 1,00 zł
- Nowa Era 80 - miesięcznie 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 40,00 zł z VAT (przez 3 pierwsze miesiące) oraz 65,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu oraz telefon Nokia 6300 w cenie 1,00zł
Miło nam poinformować, iż w razie potrzeby, może Pan obniżyć cenę promocyjną wybranego modelu za pomocą punktów z Programu Era Premia:
- 50 zł z VAT za 2000 punktów Era Premia;
- 100 zł z VAT za 3500 punktów Era Premia;
- 150 zł z VAT za 4500 punktów Era Premia;
Dodatkowo, tylko teraz, z okazji 12 urodzin Sieci Era przy wyborze taryfy nie mniejszej niż Nowa Era 80 będzie Pan mógł otrzymać aż 2000 darmowych minut miesięcznie na połączenia z 5 wybranymi numerami w Sieci Era, TAK-TAK oraz numerami stacjonarnymi. Specjalnie z myślą o Stałych Abonentach, opłata za ten pakiet obniżona została z 30 do 15 zł z VAT miesięcznie.
Ponadto, niezależnie od wybranej opcji, tylko jako Stały Abonent, otrzymuje Pan możliwość dopasowania taryfy wedle własnych potrzeb. Do każdej z taryf może Pan dokupić usługi dodatkowe na warunkach cennika Nowa Era:
Era i stacjonarne - 35 lub 70 minut dodatkowe minuty na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
Weekendy oraz Wieczory i weekendy - nawet 2000 minut w soboty i niedziele na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
Wybrana osoba lub 5 wybranych osób - możliwość wykupienia nawet 2000 minut na połączenia z 5 wybranymi numerami Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
SMS-y lub MMS-y - 500 SMS-ów lub 100 MMS-ów do Abonentów Era i Użytkowników systemu Tak Tak.
Liczę, że przedstawione powyżej propozycje spotkają się z Pana zainteresowaniem oraz zachęcą do pozostania w gronie Stałych Abonentów sieci Era.
Nikt mi nie pomogl niestety wiec moze ja sie podziele co otrzymalem:Yearman pisze:Witam ...juz troche minelo odkad toczylem batalie o nowe warunki teraz czas na moja mame dla ktorej chce wynegocjowac najlepsze warunki i tu pytanie na co moze liczyc osoba:
-6 lat w Erze
-rachunki 50-100 zeta
oczekiwania- abo do 60 zeta i max ilosc minut do wszystkich plus jakis rozsadny telefon 1-50 zeta.
Osoby ktore placa rachunki powyzej 200-250 zl czasem dostaja zielone swiatlo na wczesniejsza wymiane za wysokie rachunki.Vader pisze:Jakim cudem? Rozumiem, że do końca Umowy jeszcze trochę, ale niemożliwe, że dali tylko 200 minut za 170 złotych. Czy aby na pewno?esco pisze:zaoferowali mi jak narazie abonament 200 min za 170 zl i omnie za 749 zl
Jeśli tak est to odpowiedź jest jedna: NIE.
No właśnie o tym mówiłemi sorki bo mi sie pokielbasilo lekko 170 zl za 500 min (zawsze taniej z najblizszymi , normlanei po 200zl)