• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #293839  autor: piotrlarysz
 22 paź 2008, 09:20
Witam. Potrzebuje pomocy. mam telefon LG KU990 w sieci Play. Mam problem z wysyłaniem smsów. Nie dam rady ich wysłać a konkretnie aparat zapisuje je folderze " wiadomości nadawane" czyli do wysłania a nie może ich wysłać. Wypisuje smsa potem daje wyślij i na tym się kończy sms ląduje w "wiadomości nadawane" i dalej go nie wysyła. Dodam ze pewne sms odrazu idą a niektóre nie. Nie wiem czy to wina telefonu czy wina sieci Play. Proszę o rade. Z góry dziękuje.

Od moda: Przed założeniem tematu należy zapoznać się z Zasadami tytułowania postów.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2008, 21:00 przez piotrlarysz, łącznie zmieniany 2 razy.

#293883  autor: adiq1033
 22 paź 2008, 15:43
Jak z zasięgiem u Ciebie ? To może być jeden z powodów. Drugi - błąd w sofcie. Zmieniałeś coś w ustawieniach wiadomości ?

#294066  autor: piotrlarysz
 23 paź 2008, 16:28
jeśli chodzi o zasięg to mam 3 kreseczki czasami 4 a jeśli chodzi o ustawienia sms nic nie ruszałem. to są ustawienia fabryczne.

#294119  autor: vinc
 23 paź 2008, 20:29
piotrlarysz spróbuj przełączyć tylko na tryb GSM i sprawdź czy problem dalej występuje. Jeśli w dalszym ciągu problem będzie występował to skontaktuj się z operatorem i poinformuj, że masz taki problem.

Obrazek

#297027  autor: eryk994
 11 lis 2008, 10:50
(ku990) witam miałem identyczny problem:) byłem w prost załąmany do wszystkich wysyłał sms aaby nie na ten jeden;/ już chciałem telefon poczaskac ale se pomyslałem ze wpierw zadzwonie do tej osoby ii sie okazało ze wprowadziłem do ksiazki błedny nr:) i to była tylko tego wina aaa dokładniej wprowadziłem o jedna cyferke za długi:) pozdrawiam