• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #293743  autor: piokuk
 21 paź 2008, 15:56
Dzwoniłem dzisiaj na infolinię Mobilkinga, gdzie dowiedziałem się że od tego tygodnia istnieje możliwość przenoszenia numeru zarówno do jak i od tego operatora. Koszt przy przenoszeniu "od" wynosi 50 złotych brutto.

#295462  autor: www.fazafm.com
 02 lis 2008, 11:14
To jest potwierdzona informacja ? Pisalem do mobilkinga w tej sprawie i mam odpowiedz na pytanie o przeniesienie numeru do mobilking datowana na 21.10.2008 godzina 14:27 wiec jakies dziwne rzeczy sie dzieja, chyba ze w ciagu 30 minut sie cos zmienilo.

Tresc meila:

Witamy,

Dziękujemy za zainteresowanie usługami MOBILKING.

Obecnie przeniesienie numeru od innego operatora do sieci MOBILKING jest niemożliwe z przyczyn technicznych.
Spodziewamy się, iż przeniesienie będzie możliwe w najbliższym czasie.

Najświeższe informacje na ten temat zamieszczać będziemy na www.mobilking.pl .

Zapraszamy do skorzystania z usług MOBILKING.

Pozdrawiamy,

MOBILKING

Poszukalem w google i znalazlem:

http://www.mobilking.pl/przeniesienie-numeru.html

#295618  autor: latan
 03 lis 2008, 12:00
Jezeli na stronie znajduje sie informacja, ze mozna przeniesc numer, a piokuk twierdzi, ze juz dzwonil w tej sprawie, to znaczy, ze osoba, do ktorej pisales albo byla lekko wstawiona, albo po prostu niedoinformowana, that happens ;)

#295621  autor: piokuk
 03 lis 2008, 12:15
Mogę powiedzieć tyle: dzwoniłem, rozmawiałem konsultantem i uzyskałem taką odpowiedź. Nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę.

#295647  autor: latan
 03 lis 2008, 16:00
znajomy mowil, ze chce sie przeniesc do mobilkinga, ale nie chce zmieniac nr, dam mu znac, ze byc moze istnieje taka mozliwosc i zobacze, co i jak.

#295819  autor: wojtek83
 04 lis 2008, 12:11
Kumpel tez niedawno sie dowiadywal o przeniesienie numeru i powiedzieli mu ze wszystko jest opisane na stronie, co prawda trzeba troche poszperac ale faktycznie jest o tym info
http://mobilking.pl/przeniesienie-numer ... iesc-numer