• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #293626  autor: Napster1993
 20 paź 2008, 19:56
Witam slyszalem ze jezeli kupie telfon przed nowym rokiem to abonament bedzie kosztowac 1zl. JEzeli normalnie wezme abonament za 40 zl to dostaje 48zl w ramach abonamentu. Czy przez te 2 miesiace gdy bede placil 1zl za abonament przy przysluguja mi te 48zl w ramach abonamentu? I czy po nowym roku nie bedzie zadnych pulapek np obnizenie pieniedzy ktore dostaniemy w ramach abonamentu?

#293630  autor: tomko111
 20 paź 2008, 20:15
Napster1993 pisze:Witam slyszalem ze jezeli kupie telfon przed nowym rokiem to abonament bedzie kosztowac 1zl
Dobrze słyszałeś. :wink:
Napster1993 pisze:Czy przez te 2 miesiace gdy bede placil 1zl za abonament przy przysluguja mi te 48zl w ramach abonamentu?
Tak, przez dwa miesiące będziesz płacić 1 zł za abonament i będziesz miał do wykorzystania 48zł.
Napster1993 pisze:I czy po nowym roku nie bedzie zadnych pulapek np obnizenie pieniedzy ktore dostaniemy w ramach abonamentu?
Nie, nie będzie. Po nowym roku będziesz płacić 40zł miesięcznie i otrzymywać 48zł.

#294186  autor: grzemach
 24 paź 2008, 10:35
Powiem nawet więcej, jak byś kupił we wrześniu to byś miał za 1zł do nowego roku :).
Tylko zapoznaj się dokładnie i pamiętaj że PLAY ma problem z odbieraniem SMSów z krajów innych niż Polska, mi z UK (wysłany z sieci O2) SMS idzie ok 6 dni.