• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #29334  autor: tworek88
 08 lis 2005, 20:45
Mam dylemat bo nie wiem co zrobić heh .. od lutego 2005 mam K700i jestem z niej zadowolony ale teraz mam mozliwosc zamiany tego fonka na nokię 6230i a to dlatego że moj ojciec ma firme i ma takie rozne promocje itp. tylko nie wiem czy jest sens za bardzo nie wiem co lepsze żeby nie bylo tak ze wymienie sobie na gorszy i doplace jeszcze :) .
Napiszcie za i przeciw ..... Proszę iiiiii z góry dzx za informacje .. pozdroo :wink:

Pytanie brzmi co lepsze Sony ericsson k700i czy Nokia 6230i ??

#29335  autor: adamos
 08 lis 2005, 20:50
mi sie wydaje że chyba nokia jest lepsza z tego co wiem to ma odtwarzacz mp3 i wejście na karty co dla mnie jest sporym plusem
a i rzesza wyznawców wielkbi te 5 literek :)

ale od ciebie zależy co ci się bardziej podoba i którego funkcje ci bardziej leżą

#29338  autor: tworek88
 08 lis 2005, 20:55
k700i też ma mp3 i radyjko w nokii troche chyba jest mniejszy wyświetlacz :?

#29340  autor: Yakuza
 08 lis 2005, 21:04
ja bym zamienił.Nokia mi się bardziej podoba i ma aparat 1.3 Mpx ;)

#29345  autor: Bobb
 08 lis 2005, 21:36
jesli masz mozliwosc to czywiscie. Nokia bije SE nie tylko jakoscia wyswietlacza (choc fizycznie jest mniejszy) ale glownie kartami pamieci. Byloby zupelnie inaczej gdyby SE mial je. A tak to nie dosc ze Nokia to jeszcze o wiele lepsza :D

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#29355  autor: Dragon
 08 lis 2005, 22:35
jesli przydadza ci sie karty pamieci i lepszy aparat ale kosztem wielkosci wyswietlacza to bierz, praktycznie przy zamianie tego telefonu odpowiedz sobie na jedno zajebiscie wazne pytanie czy jest ci potrzebny duzy ekran o dobrej jakosci czy moze byc mniejszy ale o super jakosci :P

#29386  autor: tworek88
 09 lis 2005, 11:15
dzięki a więc wymieniam jak coś to będzie ....... na WAS !!! :D

#29399  autor: marcinse
 09 lis 2005, 14:08
Jako że jest grupa fanów tego słowa na "N" jest też zapewne grupa antyfanów... do których ja należę :D Widziałem i SE i no wiecie co... :) I szczerze mówiąc bardziej mi się podobał SE... chociażby z powodu wyświetlacz.. w sami wiecie której komie jest strasznie mały. Menu mi się też nie podoba... no ale przemawia przeze mnie wielki antyfan tejże marki 5-literowej.. więc ocena niezbyt obiektywna
 #77836  autor: scott948
 03 cze 2006, 21:01
Zdecydowanie wrto zamienic tego SE na Nokie 6230i. Ma lepsza polifonie. Jedyna wada tej Nokii jest jej troszke maly wyswietlacz, ale ogolenie cool fonik. Pozdro

#78037  autor: Vin
 04 cze 2006, 21:57
Obrazek

#78042  autor: orB
 04 cze 2006, 22:05
Na forum modów więcej od użytkowników a nie ma kto bana dać :evil: :mrgreen: