Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
zrób tak: USTAWIENIA>OGÓLNE>PERSONALIZACJA>TRYB GOTOWOŚCI>PLUG-IN TRYBU GOTOWOŚCI - odznacz to co ma się nie wyświetlacz na pulpicie.szyman12 pisze:Druga rzecz jest taka, że na pulpicie Nokii znajdują się ikonki, takie jak wiadomość SMS itp. a pod spodem np. skanowanie WLAN, wpisy do kalendarza itp. Są tam także konfiguratory np. : "Konfiguruj pocztę głosową", "Konfiguruj e-mail" itp., które można schować. Niestety u mnie niemożna, bo chociaż naciskam, aby ukrył je, to one po ponownym uruchomieniu nadal są. Wcześniej niemiałem takich problemów.
też tak uważamywis pisze:A kwestia zasięgu na pewno nie zależy od zmiany oprogramowania na nowsze.
vinc pisze:Według mnie wina oprogramowania i najlepiej ponownie wgrać soft.szyman12 pisze: Czy to wina telefonu czy oprogramowania?
Oprogramowanie jest ogólnodostępne do wgrania ze strony Nokia więc nie mogą nie przyjąć telefonu gdybyś oddał go do serwisu.szyman12 pisze:Aha. A jeszcze taka sprawa czy jak ponownie wgram soft (ja) to mogą mi jakby co nieprzyjąć telefonu na gwarancję?