• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 71 z 136
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 136

#292448  autor: kowcio
 13 paź 2008, 07:39
Potwierdzam! Promocja działa. Doładowałem mamie telefon za 50 PLN i po ok 10 minutach przyszedł SMS od 777 z podziękowaniem i informacją o skorzystaniu z promocji i otrzymaniu 50 PLN na konto promocyjne.

#292472  autor: Otik
 13 paź 2008, 11:34
Także potwierdzam,za 25zł dostałem 25 gratis,Pozatym promocja jest już oficjalnie podana na stronce Orange,Promocja niedziała tylko pod numerem 880

#292494  autor: biotyt
 13 paź 2008, 14:15
Otik pisze:Promocja niedziała tylko pod numerem 880
Działa jednak z numerem 8006 pod który wysyła się kod doładowania 50 lub 100 zł zakupiony w Żabce. Daje to dodatkowo 10% więcej oprócz podwójnego doładowania :)

biotyt

#292513  autor: pumba
 13 paź 2008, 15:40
A jak to będzie przy doładowaniu z telefonu na abonament?
Regulamin nie wyklucza tego doładowania ale co z 20% więcej które się dostaje gratis przy tej formie doładowania?

#292517  autor: biotyt
 13 paź 2008, 15:50
pumba pisze:A jak to będzie przy doładowaniu z telefonu na abonament?
Regulamin nie wyklucza tego doładowania ale co z 20% więcej które się dostaje gratis przy tej formie doładowania?
Najwidoczniej użytkownik dostanie 120% kwoty doładowania :)
Po przejrzeniu regulaminu 20% więcej znalazłem:
13. Korzystanie z Usługi nie wyklucza mozliwosci korzystania z innych usług promocyjnych. Doładowania wykonywane w ramach usługi nie sa objete promocjami doładowan (za wyjatkiem Bonusu, o którym mowa w niniejszym Regulaminie), chyba, ze warunki danej promocji stanowia inaczej.
Natomiast regulamin podwójnego doładowania zabrania jedynie takie doładowania:
3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, Przelew SMS, Doładuj Mix, doładowania pod numerami 880 i 8011 oraz przyznane w ramach reklamacji.

biotyt

#292712  autor: qrczakos
 14 paź 2008, 17:23
Hej!

Sluchajcie bo nigdzie nie moge znalesc.. jaki czas do wykorzystania maja srodki promocyjne?? czy przyznawane sa na 31 dni czy dluzej?

#292715  autor: kowcio
 14 paź 2008, 17:34
qrczakos pisze:Sluchajcie bo nigdzie nie moge znalesc.. jaki czas do wykorzystania maja srodki promocyjne?? czy przyznawane sa na 31 dni czy dluzej?
Mi pokazuje ważność jeszcze przez 91 dni, więc okres ważności środków promocyjnych jest równy okresowi ważności środków podstawowych.

#292717  autor: miniek987
 14 paź 2008, 17:39
kowcio pisze:
qrczakos pisze:Sluchajcie bo nigdzie nie moge znalesc.. jaki czas do wykorzystania maja srodki promocyjne?? czy przyznawane sa na 31 dni czy dluzej?
Mi pokazuje ważność jeszcze przez 91 dni, więc okres ważności środków promocyjnych jest równy okresowi ważności środków podstawowych.
Potwierdzam, doładowałem 100 zł i przedłużyło mi do 13 marca srodki promocyjne, więc normalnie o 5 miesięcy.

#292743  autor: sonaip
 14 paź 2008, 20:16
witam,

Jestem w Orange Go i jak doladuje teraz konto za 100 zl to dostane drugie 100 i jeszcze moja taryfa zmieni sie do 20gr za minute w orange i na stacjonarne i smsy za 1gr i darmowe minuty z jednym numerem do wykorzystania przez 60 dni? czy tych promocji nie mozna laczyc ze soba? i tylko dostane drugie 100zl a plan taryfowy zostanie taki jaki mialem wczesniej?

#292746  autor: qrczakos
 14 paź 2008, 20:25
sonaip pisze:witam,

Jestem w Orange Go i jak doladuje teraz konto za 100 zl to dostane drugie 100 i jeszcze moja taryfa zmieni sie do 20gr za minute w orange i na stacjonarne i smsy za 1gr i darmowe minuty z jednym numerem do wykorzystania przez 60 dni? czy tych promocji nie mozna laczyc ze soba? i tylko dostane drugie 100zl a plan taryfowy zostanie taki jaki mialem wczesniej?
mam podobna sytuacje, ale nigdzie nie pisalo ze sie wykresli :) tylko ze ja niedawno przeszedlem na nowe orange go, ale jeszcze jest opcja MINUTY NON STOP ktore mozna razem miec, tylko gdy doladowalem konto po zmianie taryfy to dop od 2ego doladowania sie liczy..

jezeli 100zl na 5miechow jako bonus takze no to zajebiscie:) dzieki!

edit: W regulaminie jest napisane tylko ze wartosc bonusu nie moze przekroczyc 500zl, wiec mozna (??) doladowac za 25zl i za 100 i razem dostane drugie 125 na bonusowe konto :)

#292749  autor: miniek987
 14 paź 2008, 20:33
qrczakos pisze:
sonaip pisze:witam,

mam podobna sytuacje, ale nigdzie nie pisalo ze sie wykresli :) tylko ze ja niedawno przeszedlem na nowe orange go, ale jeszcze jest opcja MINUTY NON STOP ktore mozna razem miec, tylko gdy doladowalem konto po zmianie taryfy to dop od 2ego doladowania sie liczy..

jezeli 100zl na 5miechow jako bonus takze no to zajebiscie:) dzieki!

edit: W regulaminie jest napisane tylko ze wartosc bonusu nie moze przekroczyc 500zl, wiec mozna (??) doladowac za 25zl i za 100 i razem dostane drugie 125 na bonusowe konto :)
Wszystko się zgadza Panowie jak piszecie, ja doładowałem konto 100 zł i dostałem 110 zł na główne, 110 zł na promocyjne (bo kupiłem kupon w Żabce, czyli + 10% - taka promocja Żabki do końca października), dostałem 240 minut z Minut Non - Stop (wcześniej 1 października doładowałem konto 50 zł, bo była wtedy promocja 50+25, czyli jak nie minie 31 dni pomiędzy doładowaniami to można z tego skorzystać), jeszcze nie aktywowałem darmowego numeru, bo nie minęło 24h od doładowania więc nie mogę powiedzieć czy działa ale pewnie tak. Stawki oczywiście zmieniły się na 20gr/1gr, a kasę na koncie promocyjnym jak i głównym przedłużyło o 5 miesięcy do przodu. Pozdrawiam.

#292751  autor: Grzef
 14 paź 2008, 20:35
Mam do Was szybkie i krótkie pytanie. Proszę zarazem o jak najszybszą odpowiedź.
Czy wszystkie te okazjonalne doładowania promocyjne obowiązują także taryfę Orange POP (zawsze)?
Pytam ponieważ planuję przenieść się z Orange GO do POP-a właśnie, a niechciałbym zrobić sobie kuku na tym przemianowaniu. Promocyjne doładowania to moje "oczko w głowie". Hehehe.

Pozdro.

#292758  autor: miniek987
 14 paź 2008, 20:58
Grzef pisze:Mam do Was szybkie i krótkie pytanie. Proszę zarazem o jak najszybszą odpowiedź.
Czy wszystkie te okazjonalne doładowania promocyjne obowiązują także taryfę Orange POP (zawsze)?
Pytam ponieważ planuję przenieść się z Orange GO do POP-a właśnie, a niechciałbym zrobić sobie kuku na tym przemianowaniu. Promocyjne doładowania to moje "oczko w głowie". Hehehe.

Pozdro.
Ostatnio to są zawsze dla wszystkich taryf w Orange. Raz tylko spotkałem się, że było TYLKO do POPA, jak były 10 urodziny tej taryfy.

#292828  autor: kowcio
 15 paź 2008, 15:00
Grzef, tylko czasami były promocje tylko dla NOG.

#292858  autor: user_asdf
 15 paź 2008, 18:33
pumba pisze:A jak to będzie przy doładowaniu z telefonu na abonament?
Byłem dzisiaj w punkcie pomarańczy i pytałem jak to jest z tym, mówił że się nie zsumuje. Albo to albo to. Aczkolwiek w takich punktach pracują czasami niedoinformowani sami może ludzie, więc ktoś może jeszcze potwierdzi?

http://www.orange.pl/portal/map/map/pre ... AID_CHARGE

tutaj mamy o Podwójnym doładowaniu na oficjalnej stronie...

#292861  autor: kowcio
 15 paź 2008, 19:08
user_asdf pisze:więc ktoś może jeszcze potwierdzi?
Byłem dzisiaj w punkcie pomarańczy i pytałem jak to jest z tym, mówił że się nie zsumuje.
Słuchaj ich, daleko zajdziesz.
user_asdf pisze:więc ktoś może jeszcze potwierdzi?
A może wystarczy Ci screen?
Obrazek

#292866  autor: TomekO
 15 paź 2008, 19:27
Dzwoniłem dzisiaj do BOK Orange i mnie kobieta poinformowała że promocja "Podwojenie" nie łączy się z promocją 10% za doładowanie z kodu z Żabki. Oczywiście nie znała regulaminu żadnej z powyższych promocji i wprowadziła mnie w błąd. Ostatecznie doładować pod numer 8006 nie mogłem ponieważ "Usługa czasowo niedostępna". Doładowałem więc normalnie. Widze że tutaj można się więcej dowiedzieć niż od psedokonsultanta na infolini. Regulaminy http://www2.zabka.pl/files//promocjadoladowan.pdf http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 209881.pdf

#292906  autor: kaczor5533
 15 paź 2008, 22:32
Czy zdazylo sie komus ze dostal Minuty Non Stop w takim przypadku: doladowanie 5 zl i w ciagu 31 dni doladowanie np. 25 albo 50 zl. Wiem ze to jest wbrew regulaminowi ale moj brat mial taki przypadek i sie zastanawiam czy to nie jest jakis ogolny blad w orange?

#292982  autor: pumba
 16 paź 2008, 15:20
user_asdf pisze:Byłem dzisiaj w punkcie pomarańczy i pytałem jak to jest z tym, mówił że się nie zsumuje. Albo to albo to. Aczkolwiek w takich punktach pracują czasami niedoinformowani sami może ludzie, więc ktoś może jeszcze potwierdzi?
tak jak już napisał kowcio w takich sprawach nie ma co się opierać na informacjach od konsultantów pracujących w salonach orange, ponieważ oni nie dostawają żadnych dodatkowych informacji niż klienci, mają ten sam regulamin i nic więcej a jeśli chcą się dowiedzieć coś więcej to mogą zrobić tak samo jak my czyli zadzwonić do BOK bo tam już są większe szanse dowiedzieć się coś więcej, przynajmniej pare razy dzwoniąć na BOA w podobnych sprawach dostawałem konkretne odpowiedzi z czego wnioskuję że konsultanci w BOA dostają jakieś dodatkowe informację oprócz samego regulaminu.
TomekO pisze:Dzwoniłem dzisiaj do BOK Orange i mnie kobieta poinformowała że promocja "Podwojenie" nie łączy się z promocją 10% za doładowanie z kodu z Żabki. Oczywiście nie znała regulaminu żadnej z powyższych promocji i wprowadziła mnie w błąd. Ostatecznie doładować pod numer 8006 nie mogłem ponieważ "Usługa czasowo niedostępna". Doładowałem więc normalnie. Widze że tutaj można się więcej dowiedzieć niż od psedokonsultanta na infolini. Regulaminy http://www2.zabka.pl/files//promocjadoladowan.pdf http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 209881.pdf
A nie jest tak samo jak to było w przypadku poprzedniej edycji podwójnego doładowania tzn. że w regulaminie promocji żabkowej był zapis że promocja nie obowiązuje w terminie i w tej sytuacji powinno być 13.10 do 19.10? no chyba że orange nie planowało podwojenia z wyprzedzeniem to takiego zapisu może nie być

[ Dodano: 2008-10-16, 15:32 ]
Sprawa z łączeniem promocji żabki i podwojenia już jest rozwiązana wystarczy tylko zajrzeć do regulaminu promocji żabki na stonie orange >> klick << gdzie na samym początku jest zapis
Oferta promocyjna „Promocja Doładowan w Sieci
abka”
Obowiazuje od 15 wrzesnia do 12 pazdziernika i od 20 do 31 Pazdziernika
2008 r

#292992  autor: TomekO
 16 paź 2008, 16:30
Panie specjalisto Orange regulamin promocji Żabki mówi o innych terminach działania promocji. Natomiast tym regulaminem http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 203631.pdf to powinien zająć się prokurator ! Dokument stworzony 2008.10.02 a następnie zmieniany 2008.10.06 dotyczy promocji która się zaczeła 15 września 2008 r. To chyba jest przestępstwo przeciw dokumentom i naraża interesy zbiorowe konsumentów !
  • Strona 71 z 136
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 136
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71