rafcyk pisze: To w czym problem wykupić sobie taki pakiecik?
Problem jest w tym, że teraz, żeby taniej dzwonić i smsować trzeba będzie wykupować co najmniej 2 różne pakiety, a do tej pory wszystko było razem. Poza tym nie wysyłam smsów w sieci aż tyle, żeby opłacało mi się aktywować za dodatkowe 6 zł 600smsów/100mmsów w sieci. Jest to kilkadziesiąt smsów w miesiacu najwyżej. Więc przyjdzie mi i pewnie wielu użytkownikom płacić po 16gr/sms w sieci albo trzeba będzie aktywować pakiety Erajednostek, żeby mieć tańsze smsy i minuty jednocześnie. Nie wspomnę już o tym, że do tych wszystkich pakietów są różne kody, żeby je aktywować i potem, żeby sprawdzać ich stan.
Według mnie to bardzo dziwne posunięcie, ale nie jestem aż tak zdziwiony, bo ostatnio Era cały czas psuje coś w TakTaku, żeby za dobrze użytkownikom nie było. Ogólnie widać na rynku trend pogarszania ofert prepaid. Liczę na to, że wkrótce się to zmieni.
Mam nadzieję, że w końcu się obudzą i zaproponują np. zupełnie nową taryfę, bo Happy liczy sobie już ponad 4 lata i wcale już taka atrakcyjna nie jest jak jeszcze kilkanaście miesięcy temu.