elrond pisze:I to że swoje media, które początkowo miały być jedynie środkiem dotarcia z pewnego rodzaju "misją ewangelizacyjną" do szerszej grupy ludzi, wykorzystuje do własnych, propagandowych celów.
Ło jery, gdzie Ty żyjesz?
A co? GW która miał być poważnym dziennikiem opiniotwórczym, lub TVN co robią? stały się sługusami PO. A jak wiemy, że nimi stoi zachodni kapitał, który tylko chce wycyckać Polskę.
elrond pisze:Mocne słowa. Chyba za mocne,
Odpowiednie, bo ładnie wpisujesz się w głos młodego pokolenia. Nieważne, co: samochód, wody, telefonia, msza, kościół, sutanna - buch w Rydzyka trzeba walnąć.
Mam nadzieję tylko, że obudzicie się w czas a nie już z ręką w nocniku jak(nie daj Boże) taki poprawny i ładny Donald jako prezydent sprzeda nas UE.
elrond pisze:bo według mnie tolearnacja nie równa się pochwalanie danych czynów.
Nie musisz pochwalać, ale możesz przejść koło nich ze spokojem, a nie atakować przy każdej nadarzającej się okazji.
tak samo jak parę innych grup społecznych bo przyszło mi między tym wszystkim żyć, gdybym nie tolerował - byłbym ze wszystkimi dookoła skłócony.
Z tego wynika, że nie masz swojego zdania i jesteś chyba zagubiony skoro żaden z nurtów życia Ci nie odpowiada?
Może skupimy się na samej ofercie W Rodzinie, co?