• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #291526  autor: Mambea
 07 paź 2008, 19:01
WP mam pytania co do tego artykułu:P
Od kiedy to ma obowiązywać? i czy jak podpisałem umowę z orange rok temu zetafon to będę mógł ją rozwiązać po upływie 12miesięcy
Jak źle umieściłem temat to przepraszam...

#291535  autor: kowcio
 07 paź 2008, 19:32
Mambea pisze:i czy jak podpisałem umowę z orange rok temu zetafon to będę mógł ją rozwiązać po upływie 12miesięcy
Chyba nie, zgodziłeś się na "bycie" w Zetafonie na okres 24, 30 lub 36 miesięcy. Dopiero zacznie to obowiązywać od podpisania nowych umów. Na mój rozum.
Mambea pisze:Od kiedy to ma obowiązywać?
A tego to ja nie wiem, napisz do Pani Prezes UKE :P
WP mam pytania co do tego artykułu:P
Na telepolis także pojawił się ten news ;)

#291537  autor: hettman
 07 paź 2008, 19:35
Mambea pisze: i czy jak podpisałem umowę z orange rok temu zetafon to będę mógł ją rozwiązać po upływie 12miesięcy
-prawo nie działa wstecz więc... ni huhu :-D

#291550  autor: Mambea
 07 paź 2008, 20:07
zetafona podpisałem bo musiałem (na szczęście tylko 24miesiące)... właśnie mnie to interesowało czy CI co podpisali już umowę nie będą mogli jej rozwiązać powołując się na nowe "zasady"...