Polecam dzwonić Wam od pn-pt w rozsądnych godzinach, wtedy są kierownicy. Konsultanci muszą otrzymać zgodę na takie rabaty. A co do samej negocjacji to nie trzeba wymyślać jakiś wielkich argumentów. Mówicie jakie warunki wchodzą w grę i krótka piłka albo takie i podpisujecie umowę albo rozwiązanie umowy.
Na marginesie dodam, że jak przedłużałem 2 lata temu umowę w komfortach to za pierwszym telefonem dostałem zniżki. Obecnie przy NE60 udało mi się za trzecim razem: 1-email, 2-rozmowa w niedziele 3-konkretny człowiek i sprawa załatwiona. A i zawsze takie warunki dawali mi faceci, kobiety to się nagadają, nawciskają promocyjnych kitów i przekonują, a konsultant jak mu zaproponuję moje warunki to tylko prosi żeby chwilkę poczekać .... po czym dostaję upust

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> SE T630 -> Motorola V3 -> SE K750i -> Nokia 6131 -> Nokia 6300 -> Nokia E51 -> HTC Diamond -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy I5800 -> HTC Wildfire -> Blackberry 9300 -> Nokia E6 -> Samsung Galaxy S2