Witam, szczęśliwie znalazłem ten wątek bo dostałbym standard a tak kombinuje.
Więc po kolei, pierwsze podejście nieudane:
Treść:
Witam,
Proszę o przedstawienie korzystnej oferty abonamentowej opartej na taryfie Nowa Era 80 bądź Nowa Era 60 w opcji II na 24 miesiące z telefonem Sony Ericsson C 902. Chciałbym przy tym zaznaczyć iż oferta standardowa nie jest dla mnie korzystna zważywszy choćby na to, że przykładowo operator P4 ma płaską opłatę za minutę do wszystkich sieci i telefony o podobnej funkcjonalności w tej cenie. Ze względu na to, że jestem od długiego czasu związany jestem z Państwa marką a nasza współpraca przebiegała pomyślnie proszę o poważne potraktowanie mojej korespondencji gdyż uważam, że wciąż mogą Państwo stanowić konkurencję dla innych operatorów a tym samym utrzymać mnie jako klienta.
Z poważaniem,
w odpowiedzi
Witam
Uprzejmie dziękuję za korespondencję skierowaną do Internetowego Biura Obsługi Abonenta.
Mam przyjemność przedstawić indywidualną ofertę przygotowaną specjalnie dla Pana.
Jeżeli priorytetem dla Pana jest wymiana dotychczas użytkowanego telefonu na nowy oraz optymalizacja kosztów połączeń zachęcam do wyboru oferty wymiany aparatu.
Gwarantuję realizację oferty z taryfą Nowa Era oraz promocyjnym upustem na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych dla wybranych zestawów ofert.
W taryfie Nowa Era stawka za minutę połączenia po wykorzystaniu minut z abonamentu to jedyne 0,49 zł z VAT (w taryfach Nowa Era 80, 100, 120, 200) lub 0,59 zł z VAT (w taryfach Nowa Era 20, 40, 60) za minutę połączenia oraz 0,72 zł z VAT za minutę połączenia do sieci PLAY (niezależnie od planu taryfowego), a koszt SMS-a to 0,20 zł z VAT. Opłaty za połączenia naliczane są za każdą sekundę.
Zachęcam do zastanowienia się nad wyborem następujących zestawów oferty Telefoniczna okazja ( OPCJA II):
- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 65,00 zł z VAT oraz
telefon Sony Ericsson C902 w cenie 99zł w umowie na 24 miesiące
- Nowa Era 80 - miesięcznie 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 85,00 zł z VAT
telefon Sony Ericsson C902 w cenie 1zł w umowie na 24 miesiące
Informuję, iż wykaz wszystkich aparatów wraz z cenami promocyjnymi przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... _cen20.pdf
Dodatkowo, niezależnie od wybranej opcji, tylko jako Stały Abonent, otrzymuje Pan możliwość dopasowania taryfy wedle własnych potrzeb. Do każdej z taryf może Pan wykupić usługi dodatkowe na warunkach cennika Nowa Era:
Era i stacjonarne - 35 lub 70 minut dodatkowe minuty na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
Weekendy oraz Wieczory i weekendy - nawet 2000 minut w soboty i niedziele na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
Wybrana osoba lub 5 wybranych osób - możliwość wykupienia nawet 2000 minut na połączenia z 5 wybranymi numerami Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
SMS-y lub MMS-y - 500 SMS-ów lub 100 MMS-ów do Abonentów Era i Użytkowników systemu Tak Tak.
Blueconnect w telefonie - nawet do 500 MB do wykorzystania za pomocą erawap, erainternet, Hotspot w sieci Era.
Szczegóły dotyczące poszczególnych Usług oraz ich cenników znajdzie Pan na naszej stronie internetowej
www.era.pl
Zmiany można dokonać samodzielnie bezpłatnie poprzez witrynę
www.era.pl (logując się do serwisu i-BOA) oraz TeleErę dzwoniąc pod numer telefonu 602909, lub poprzez Konsultanta Biura Obsługi Abonenta, 602900 (opcja płatna 5,00 zł z VAT).
Nadmieniam, że jako Stały Abonent może Pan korzystać z usług sieci Era na specjalnych warunkach, ponieważ wyżej wymienione przywileje są dostępne wyłącznie w ofercie dla Stałych Abonentów. Proponuję wygodny sposób realizacji oferty - aneks może zostać bezpłatnie dostarczony przez kuriera pod wskazany przez Pana adres, co pozwoli Panu na zaoszczędzenie czasu. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod numerem Biura Obsługi Abonenta 602 900 (opłata za połączenie wg cennika). Nasz konsultant odpowie na Pana pytania i doradzi najbardziej korzystne rozwiązanie.
Liczę, że przedstawione powyżej propozycje spotkają się z Pana zainteresowaniem oraz zachęcą do pozostania w gronie Stałych Abonentów sieci Era.
a teraz pytania:
-czy walczyć? (Era 10 lat, biznes 60, rachunki średnio ~90, przy czym chce Nową Ere 60)
-jakie argumenty stosować?
-na ile mogę sobie pozwolić?
-co mogę dostać