• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 64 z 131
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 131

#287422  autor: marcinb
 09 wrz 2008, 10:42
vinc pisze:Jeśli rzeczywiście tak jest to potwierdza się, że Orange ma najsłabszą ofertę dla stałych klientów. Przynajmniej przy przedłużaniu umowy w Erze to jest bardzo ważny argument :P dlatego mówię do widzenia Orange :lol: .
Tak naprawdę potwierdza to tezę,że przyszli kliencie Ery wymyślą cokolwiek aby źle napisać o swoim (jeszcze) obecnym operatorze.

[ Dodano: 2008-09-09, 10:44 ]
Kain pisze:Akurat terminowe opłacanie rachunków nie ma nic do rzeczy, a płacenie rachunków w terminie to raczej obowiązek. Jakoś za płacenie czynszu w terminie nie ma specjalnych bonusów
Dokładnie tak! :lol:

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#287477  autor: corner
 09 wrz 2008, 17:24
Kain, to co napisałem, to była ironia. Wiem na czym polega budżet utrzymaniowy i nie musisz wypisywać banałów, że coś tam ma mały wpływ, cośtam duży, a coś innego maleńki.

#287502  autor: kulis
 09 wrz 2008, 19:04
Czy macie jakieś informacje na temat Omnii w ORange?? Czy planuja go wprowadzić??

#287513  autor: vinc
 09 wrz 2008, 20:20
marcinb pisze:vinc napisał/a:
Jeśli rzeczywiście tak jest to potwierdza się, że Orange ma najsłabszą ofertę dla stałych klientów. Przynajmniej przy przedłużaniu umowy w Erze to jest bardzo ważny argument dlatego mówię do widzenia Orange .

Tak naprawdę potwierdza to tezę,że przyszli kliencie Ery wymyślą cokolwiek aby źle napisać o swoim (jeszcze) obecnym operatorze.
Chyba ta teza została wymyślona przez Ciebie :roll: :lol: wobec tego gratulacje :lol:

Nie będę się tłumaczył dlaczego mam takie zdanie, a nie inne, ale nie jest nowym klientem Ery jak i Orange :roll: i znam oferty dla stałych klientów obu tych operatorów.
kulis pisze:Czy macie jakieś informacje na temat Omnii w ORange?? Czy planuja go wprowadzić??
Wątpię czy zostanie ten telefon wprowadzony do oferty Orange, ponieważ jest to bezpośredni konkurent iPone'a i nie bardzo by im opylało się przynajmniej na dzień dzisiejszy wprowadzać Omnię :wink: Jednak kto wie...

Obrazek

#287516  autor: Kain
 09 wrz 2008, 20:28
corner, Ty wiesz,oni wiedzą ale zawsze ktoś się pyta:P Ale o tym budżecie utrzymaniowym to nie było do Ciebie ;]

Samsung R200 -->Sagem myC2-->Siemens CXT70-->SE d750i-->SE k800i--> Samsung E900//SE k7ooi/

:)

#287565  autor: marcinb
 10 wrz 2008, 08:00
vinc pisze:Chyba ta teza została wymyślona przez Ciebie
Dokładnie, na podstawie Twojego przypadku.
vinc pisze: wobec tego gratulacje
Dzięki, chociaż to nie było trudne. Jakby coś to do usług.
vinc pisze:Nie będę się tłumaczył dlaczego mam takie zdanie, a nie inne, ale nie jest nowym klientem Ery jak i Orange
To skąd się wzięło trąbienie o przechodzeniu do Ery bo Orange ma za słabą ofertę utrzymaniową? Jeszcze do wczoraj (?) był podpis w profilu Era/żegnam Orange czy coś podobnego.
Masz uprzedzenia do pomarańczy i stąd ton Twoich wypowiedzi w tym wątku. A jak jesteś takim wielbicielem Ery to proponuję oddawać poddańcze pokłony swojemu dobrodziejowi np. tutaj.

#287566  autor: vinc
 10 wrz 2008, 08:10
Należy czytać ze zrozumieniem bo nie przechodzę z Orange do Ery, ale jestem abonentem obu tych sieci nie od dziś :roll: i wiem co potrafią zaoferować przy przedłużaniu umowy. Dlatego z Orange poleciała rezygnacja i może jak coś ciekawego mi jeszcze zaproponują to zostanę z nimi.
Jakby coś to do usług.
:smt005
Masz uprzedzenia do pomarańczy i stąd ton Twoich wypowiedzi w tym wątku. A jak jesteś takim wielbicielem Ery to proponuję oddawać poddańcze pokłony swojemu dobrodziejowi np. tutaj.
To nie jest uprzedzenie, ale chłodna kalkulacja i z tego powodu Orange mi nieodpowiada i już nie będę upupionym klientem, który z uśmiechem na twarzy bierze co łaskawie mu operator może zaoferować (nawet po targowaniu) :roll: Pokłony to Ty ciągle składasz swemu dobrodziejowi Orange :lol:

p.s podpis to moja sprawa i już jaki mam humor taki opis i nic Ci do tego :evil: [/quote]

Obrazek

#287569  autor: marcinb
 10 wrz 2008, 08:28
vinc pisze:Należy czytać ze zrozumieniem
Czasami są trudności z rozszyfrowaniem bełkotu.
vinc pisze:To nie jest uprzedzenie, ale chłodna kalkulacja i z tego powodu Orange mi nieodpowiada i już nie będę upupionym klientem, który z uśmiechem na twarzy bierze co łaskawie mu operator może zaoferować (nawet po targowaniu)
A może operator uważa Cię za zbyt marnego klienta żeby zatrzymywać w sieci? Nie mysłałem o tym w ten sposób?
vinc pisze: Pokłony to Ty ciągle składasz swemu dobrodziejowi Orange
Tekst na poziomie dzieciaka z gimnazjum.
vinc pisze:p.s podpis to moja sprawa i już jaki mam humor taki opis i nic Ci do tego :evil:
Tylko się nie popłacz. Idź do rodzica niech Cię potrzyma za rękę. Uspokój sie, będzie dobrze.

#287570  autor: vinc
 10 wrz 2008, 08:40
marcinb pisze:
vinc pisze:Należy czytać ze zrozumieniem
Czasami są trudności z rozszyfrowaniem bełkotu.
vinc pisze:To nie jest uprzedzenie, ale chłodna kalkulacja i z tego powodu Orange mi nieodpowiada i już nie będę upupionym klientem, który z uśmiechem na twarzy bierze co łaskawie mu operator może zaoferować (nawet po targowaniu)
A może operator uważa Cię za zbyt marnego klienta żeby zatrzymywać w sieci? Nie mysłałem o tym w ten sposób?
vinc pisze: Pokłony to Ty ciągle składasz swemu dobrodziejowi Orange
Tekst na poziomie dzieciaka z gimnazjum.
vinc pisze:p.s podpis to moja sprawa i już jaki mam humor taki opis i nic Ci do tego :evil:
Tylko się nie popłacz. Idź do rodzica niech Cię potrzyma za rękę. Uspokój sie, będzie dobrze.
Nie będę się spierał z osobą upośledzoną intelektualnie. Twoje wypowiedzi tylko to potwierdzają i jak zwykle nie potrafisz wymieniać poglądów tylko obrażasz ludzi nic o nich nie wiedząc.

Obrazek

#287571  autor: Prometo
 10 wrz 2008, 08:45
Proszę panów marcinb oraz vinc o pisanie postów na temat a nie wzajemne obrażanie się.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#287573  autor: marcinb
 10 wrz 2008, 08:57
Prometo pisze:Proszę panów marcinb oraz vinc o pisanie postów na temat a nie wzajemne obrażanie się.
Tylko co w przypadku gdy gdy głównym tematem dla vinca jest właśnie obrażanie innych :D

Z mojej strony obiecuje koniec - jak to mówi stare chińskej przysłowie,że z kimś tam się nie wygra bo sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Nie pamiętam jak to dokładnie brzmiało....

#287583  autor: grobelas
 10 wrz 2008, 11:05
Jestem abonentem od 3 lat. Moje rachunki to zawsze około 70 zł w taryfie Twój Plan. Dostałem taką ofertę:
umowa na 12 miesięcy-abonament 25 zł.
- 1000 min z wybranym nr w Orange
- co miesiąc darmowe min. do Orange i na stacjonarne
w 1-szym mies. 80 i co miesiąc dodatkowo 5 aż do 120 min i tak do końca umowy
- 43 min. do wszystkich
w ramach abonamentu min. połączenia wynosi 56 gr.
Umowa kończy się w grudniu i tak jak mi przedstawiciel Orange powiedział, ta oferta może się później zmienic, ale nie powiedział czy na lepsze, czy na gorsze-czyli normalka.
Uważacie, że oferta jest artakcyjna?
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 22:46 przez grobelas, łącznie zmieniany 1 raz.

#287598  autor: JayCee
 10 wrz 2008, 12:12
grobelas, Zapomniałeś o jednej istotnej rzeczy? ;)

#287609  autor: corner
 10 wrz 2008, 12:56
grobelas pisze:może się później zmienic, ale nie powiedział czy na lepsze, czy na gorsze-czyli normalka
Jeśli się zmieni, to raczej na lepsze. Więc co ci miał powiedzieć? :D

#287622  autor: grobelas
 10 wrz 2008, 14:12
Hmmm........, o czym to niby zapomniałem? Zaintrygowało mnie to :D

#287624  autor: Mixiorek
 10 wrz 2008, 14:16
Walczę z orange o przedłużenie umowy.
Klient abonamentowy od 9 lat, rachunki w okolicy 50 zł, abonament nowy orange 55 zł. Umowy kończy się w grudniu. Chciałbym dostać telefon, umowa na max 24 miesiące. Zaproponowano mi 3 gratisy do abo oraz rabaty od głównego cennika na telefony:
- nokia e51, 75 zł
- nokia 6300, 50 zł
- SE c702, 150 zł
- SE 902, 100 zł

Da się wycisnąć coś więcej? Chodzi mi głównie o zwiększenie kwoty rabatu na telefon.

#287629  autor: Kain
 10 wrz 2008, 14:53
Mixiorek, Rabat możesz uzyskac maks 200 zł więc spytaj sie wprost jaki dali Ci rabat i wszytsko jasne.

Samsung R200 -->Sagem myC2-->Siemens CXT70-->SE d750i-->SE k800i--> Samsung E900//SE k7ooi/

#287631  autor: Mixiorek
 10 wrz 2008, 14:59
Kain pisze:Mixiorek, Rabat możesz uzyskac maks 200 zł więc spytaj sie wprost jaki dali Ci rabat i wszytsko jasne.
Rabaty napisałem przy telefonach ;-)

#287632  autor: Kain
 10 wrz 2008, 15:02
A wybacz nie skojarzyłem,nie wiem czemu pomyslałem,że to są już ceny telefonów:D A skoro to są rabaty to patrzac na modele i jakie rabaty są to wg. mnie większego już nie utargujesz;)

#287645  autor: paweldomaros
 10 wrz 2008, 16:18
Witam. Mam zamiar jeszcze dziś przedłużać umowę w Orange. Moja dotychczasowa umowa była podpisywana przez mojego Tatę. Czy ktoś inny z rodziny ( mama) będący w domu gdy u drzwi zawita kurier może podpisać umowę? Bo niestety jest to mały problem. Liczę na szybkie odpowiedzi. Serdecznie Pozdrawiam

Mitsubishi Trium Mars >>> Nokia 1600>>> Siemens CX65>>> LG KG800>>> SE K510i>>> SE W880i + 1 GB>>> Nokia N73>>> Samsung S5230 AVILA
  • Strona 64 z 131
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 131
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64