• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #287261  autor: Pytajnick
 07 wrz 2008, 21:33
Witam!
Moze to glupie pytanie, ale na stronie ery nie znalazlem odpowiedzi. Moj tata zmienil miejsce zamieszkania i potrzeba zmienic dane osobowe w Erze. Czy mozna to zrobic w punkcie w ktorym umowy byla podpisywana?? Na stronie ery pisze, ze formularz trzeba wyslac poczta badz faksem.

#287262  autor: vinc
 07 wrz 2008, 21:41
Pytajnick pisze:Czy mozna to zrobic w punkcie w ktorym umowy byla podpisywana??
tak
Pytajnick pisze:Na stronie ery pisze, ze formularz trzeba wyslac poczta badz faksem.
to nie jest konieczne, ale masz taką możliwość.

Ja osobiście radzę zrobić to w punkcie, ponieważ dane prawie natychmiast zostaną wprowadzone do systemu.

Obrazek

#287361  autor: Mel
 08 wrz 2008, 19:37
Zmieniałam adres do korespondencji w iboa - nie przyjmował mi danych. Na drugi dzień zadzwonili z boa i zmieniłam dane telefonicznie. Następny rachunek przyszedł już na nowy adres.

#287363  autor: vinc
 08 wrz 2008, 19:49
Na iBOA można zmienić tylko adres korespondencyjny. Jeśli chcesz zmienić adres zameldowania (ten co jest w Dowodzie Osobistym) trzeba to zrobić w formie pisemnej.

Obrazek

#287364  autor: Prometo
 08 wrz 2008, 19:52
vinc pisze:Na iBOA można zmienić tylko adres korespondencyjny
Nr dowodu osobistego też :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#290586  autor: eski
 30 wrz 2008, 21:04
ja mialem taka sytuacje ze nie mieszkam tam gdzie mam meldunek a zamowilem sobie faktury elektroniczne wkoncu nie odebralem tam dwoch faktur bo nie mialem okazji podjechac, zadzwonil konsultant spytam dlaczego waracja do nich rachunki szczegolowe powiedzialem ze nie zamawialem i ze tylko elektorniczne zamowilem, a ze 3 numery mam w erze to sie troche pogubilem i jednak na ten moj nr nie wlaczylem (bo mam tak ze dwa numery na jednej fakturze) wiec myslalem ze wystarczy z jednego, poprawil szybko spytal sie czy dam mu korespondencyjny zeby odnotowal, podalem wszystko ladnie przebieglo 0 problemow, takze zdziwilem sie jak odebralem o co chodzi:):):)