• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 168 z 318
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 318

#286703  autor: Prometo
 04 wrz 2008, 11:45
duzy pisze:A wiadomo czy sprzęt jest przez kuriera bo wtedy masz nie podbitą gwarancje
Była już o tym mowa na forum. Niepodbita gwarancja nie stanowi problemu bo na fakturze, którą otrzymujesz od operatora jest wyraźnie napisane, że faktura i niepodbita gwarancja stanowią integralną część jeśli rzecz była zamówiona na odległość.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#286708  autor: duzy
 04 wrz 2008, 12:49
ja wiem, że operatorzy odsyłają do producenta i olewają klienta jak ma wadliwy telefon.Oczywiście przyjmą do naprawy ale jak serwis nie naprawi fona któryś raz z kolei to ich to nie obchodzi.A nie wymienią ci tak szybko na nowy.Załatwiałem to przez odpowiednie instytucję a oni odpisywali tej instytucji totalne bzdury.Cały czas twierdzili że tel sprawny a tak nie było.Bo jak tel jest sprawny to czy autoryzowany serwis wymienia kilka części co chwile a telefon miał coraz więcej usterek.Ja i tak dostałem nowy tel bo dogadałem się z serwisem i jak dowiedzieli się prawdy co era ukrywała przed nimi i ile razy tel był naprawiany to wydali ekspertyzę że nie można naprawić fona.I morał jest taki że dostałem nową płytę główna i po co było erze ze mną wojować a dodatkowo dowiedziałem się całej prawdy o sprzedaży używanych tel u operatorów.Ta osoba mnie ostrzegła ,żebym nie brał fona przez kuriera. A gwarancja mi jest do fona nie potrzebna reklamuję zawsze na fakturę.Zapewniam was lepiej na tym się wychodzi

Dodano: 2008-09-04, 12:54
jesteś pewny że zareklamujesz telefon bez podbitej gwarancji idź do autoryzowanego serwisu NOKI i się spytaj zapewniam cię że nie przyjmą, odeślą do operatora żeby podbić gwarancję i dopiero wtedy do nich wrócił. Jak chcesz zareklamować fona bez podbitej gwarancji to tylko u operatora.

Dodano: 2008-09-04, 13:20
a żalu do operatora to nie mam bo i tak załatwiłem za ich plecami nowy fon tylko ich to kosztowało bo kilka razy musieli zapłacić kurierowi za przesyłkę a i tak później dostałem nowy tel. Mogli wcześniej wymienić tel a nie ponosić koszty transportu wymiany korespondencji z wszelkimi instytucjami. Więcej kosztowały usługi kurierskie niż warty był telefon. A gdzie koszty części które wymieniali.Nie wiem kto pokrywał te koszty ale fakt faktem ktoś musiał je pokryć.Jestem pewny ,że dużo stracił na tym rzekomo naprawianiu fona przez serwis a w rzeczywistości psuł go. Dopiero po jakimś czasie inny autoryzowany serwis wymienił go na nowy bo nie będzie naprawiał totalnego szmelcu.

Dodano: 2008-09-04, 13:25
a jak bym miał żal do ery to nie podpisywałbym aneksu do umowy.Po prostu dla wyeliminowania problemów w przyszłości biorę fona w salonu a nie przez kuriera.Nie twierdzę że tel będzie sprawny jak wezmę i nie będę musiał reklamować ale będę pewny że jest nowy i trudno trafiłem na wadliwego zdarza się

#286712  autor: Kostek
 04 wrz 2008, 13:46
może coś na temat teraz :)

Umowa kończy mi się 14.12.2008 - czyli za 10 dni będę mógł przedłużyć ją z telefonem, abonament niski - 20zł, a marzy mi się zniżka na tel. która zapewne nie będzie mi dana - pytanko - czy era dodaje coś "ekstra" z racji swoich urodzin, czy nic?
Pamiętam, że w tamtym roku dodawali dla stałych abonentów punkty era premia, ciekawe czy coś przy przedłużeniu dają... akurat 14. są urodzinki ery, patrzyłem w kalendarzyku (:P) więc może tego dnia coś ruszy?

#286736  autor: chriskafe
 04 wrz 2008, 16:36
Witam jaka jest różnica między "Oferata I" a "Oferta II" ? Mam umowę która kończy się za kilka dni, kiedy byłem u dealera era otrzymałem cennik "Oferta I". Teraz płacę ok 45zł (10 mies po 40zł 14 po 60zł) i mam 80 minut. Zaproponowano mi 120 minut za 45zł i np. SE K770i tylko, że ten telefon mnie nie interesuje. Myślałem nad Nokia E51 i SE C902 :roll:
Kto może skorzystac z "Oferta I" a kto z "Oferta II" ? Różnica w cenach telefonów jest bardzo dużo. Nokie E51 z 299 na 1zł SE C902 z 499 na 100zł...? Kto może skorzystać z Oferta I a kto z Oferta II :> i dlaczego...
Jesli moglbym z II to przy 45zł dostane (jesli dealer dobrze sprawdzil przygotowana dla mnie oferte...sam mi wciskal jak uslyszal ze chce nowy telefon K770i) 120 minut i E51 za 1zł lub SE C902 za 99zł ? Czy mnie obowiązuje tylko Oferta I ? Jesli tak to przechodze do Play'a do konca roku abonament za free, E51 za 200zł a nie 300.
Tu i tu Nowa Era 60 na 24 mies... skąd ta różnica?
Oferta I http://img76.imageshack.us/my.php?image=erauh6.jpg
Oferta II http://img46.imageshack.us/my.php?image=era2eh6.jpg

p.s. Warto dzwonic do BOA i pytac o oferte? Zaproponuja cos innego niz w salonie? Czy kupujac przez sklep dostane smycz i DVD?:P
p.p.s. gdybym mogl wybierac z oferty II to jakie polecacie inne telefony? 1-200zł abo 45zł, nie potrzebuje tel. muzycznego. Preferuje cos z symboanem/WM, niezla bateria, dobre wykonanie, radio...

#286753  autor: rafcyk
 04 wrz 2008, 18:21
Oferta II to nic innego jak telefoniczna okazja. Dostaniesz tam E51 za 1zł, ale nie będziesz miał 120min lecz tylko 70.
A co do porównania do Play ... niby 100zł taniej ... ale przecież masz chyba punkty EraPremia, którymi możesz sobie obniżyć cenę aparatu.

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> SE T630 -> Motorola V3 -> SE K750i -> Nokia 6131 -> Nokia 6300 -> Nokia E51 -> HTC Diamond -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy I5800 -> HTC Wildfire -> Blackberry 9300 -> Nokia E6 -> Samsung Galaxy S2

#286784  autor: klak
 04 wrz 2008, 20:11
Dzwoniąc do BOA i tam negocjując umowę dostaniesz lepsze warunki ale pozbawisz prowizji agenta oraz nie będziesz obsługiwany z ewentualnymi problemami przez APS (kurier przywiózł niech kurier załatwi) , tylko przez BOA i kuriera
Decyzja należy do Ciebie :)

#286793  autor: vinc
 04 wrz 2008, 21:06
klak pisze:Dzwoniąc do BOA i tam negocjując umowę dostaniesz lepsze warunki ale pozbawisz prowizji agenta oraz nie będziesz obsługiwany z ewentualnymi problemami przez APS (kurier przywiózł niech kurier załatwi) , tylko przez BOA i kuriera
O co Ci chodzi? Mimo wszystko, że umowę podpisujesz za pośrednictwem kuriera to wszystkie inne sprawy i problemy w miarę możliwości można załatwić w zwykłym salonie :roll:

Obrazek

#286795  autor: merw
 04 wrz 2008, 21:10
chriskafe pisze: Jesli tak to przechodze do Play'a do konca roku abonament za free, E51 za 200zł a nie 300.
.
Wczoraj w playu skończyła się ta promocja abonament za free.

Poczytaj regulamin a nie tylko cennik.

OPCJA I
a. upust na kwotę abonamentu
• Nowa Era 20 – kwota abonamentu 20zł
• Nowa Era 40 – kwota abonamentu 25zł
• Nowa Era 60 – kwota abonamentu 45zł
• Nowa Era 80 – kwota abonamentu 65zł
• Nowa Era 100 – kwota abonamentu 85zł
• Nowa Era 120 – kwota abonamentu 100zł
• Nowa Era 200 – kwota abonamentu 170zł

lub
OPCJA II „Telefoniczna okazja”
b. dodatkowy upust na cenę telefonu, oraz zwiększona opłata abonamentowa do kwoty abonamentu
• Nowa Era 20 – kwota abonamentu 25zł
• Nowa Era 40 – kwota abonamentu 45zł
• Nowa Era 60 – kwota abonamentu 65zł
• Nowa Era 80 - kwota abonamentu 85zł

#286799  autor: chriskafe
 04 wrz 2008, 22:09
klak pisze:Dzwoniąc do BOA i tam negocjując umowę dostaniesz lepsze warunki ale pozbawisz prowizji agenta oraz nie będziesz obsługiwany z ewentualnymi problemami przez APS (kurier przywiózł niech kurier załatwi) , tylko przez BOA i kuriera
Decyzja należy do Ciebie :)
Przepraszam, ale skąd takie informacje możesz jakoś to potwierdzić? Co to APS? Kurier..? który GLS, UPS, DHL?:P
vinc pisze: O co Ci chodzi? Mimo wszystko, że umowę podpisujesz za pośrednictwem kuriera to wszystkie inne sprawy i problemy w miarę możliwości można załatwić w zwykłym salonie :roll:
To raczej oczywiste :D
rafcyk pisze:Oferta II to nic innego jak telefoniczna okazja. Dostaniesz tam E51 za 1zł, ale nie będziesz miał 120min lecz tylko 70.
A co do porównania do Play ... niby 100zł taniej ... ale przecież masz chyba punkty EraPremia, którymi możesz sobie obniżyć cenę aparatu.
Ekhm chyba...ich nie mam :cry:
merw pisze:
chriskafe pisze: Jesli tak to przechodze do Play'a do konca roku abonament za free, E51 za 200zł a nie 300.
.
Wczoraj w playu skończyła się ta promocja abonament za free.
Poczytaj regulamin a nie tylko cennik.
OPCJA I
lub
OPCJA II „Telefoniczna okazja”
Ok dzięki, za to :)
Byłem kilka godzin temu w Play'u oferta jest/była jeszcze dzisiaj ważna facet powiedział, że zakończenie może być w każdej chwili, zapytałem czy będzie do końca tyg. powiedział że nie wie ale raczej tak... Tylko, że jak chce przenieść nr to +50zł i nie wiem ile aktywacja? Jak brał ktoś z rodziny w Play to płacił 9zł.
Bez przenosin nr, E51 + inne daje 209zł - 40zł-abon, do końca roku abonament 1zł, 87min
Era to 300zł, 120 minut i 45zł
ERA: 300zł 45zł 120 minut 1080zł 2880 min
PLAY: 209zł 40zł 87 minut ok 850zł 2088 min
hmm, myśle że Era wypada trochę lepiej tylko że E51 nie jest warte takiej dopłaty bo moge kupić za 1zł K770i lub inny sprzedac za ok 400zł i samemu kupic Nokie za jakies 550 co daje 150 za ten telefon tylko trzeba strasznie kombinowac.
Zapytalem sprzedawce o jakis upust powiedział ze nie ma z czego "odjac" :?: o co mu chodziło z czego? z Punktów? Ja mogę z tych 120 oddać tak z 30 minut na 90 :P i niech cenę tefelonu obniżą z 300zł na 150zł :smt004 wykorzystuje średnio 75-85 więc i tak będą pewnie przepadać, a 70 to o te 10-15 za mało...
Jutro zadzwonie do BOA i zobaczymy, zadowola mnie 3 mies abonamentu po 1zł :P wtedy moge doplacic za ta Nokie 300zł...Myślice, że mam szanse na taki upust ? Licze, że pozbawiając kogoś prowizji dostanę jakiekolwiek lepsze warunki niż w salonie...Oni i tak wychodzą na swoje. Zostanę z miejsca sprowadzony na ziemię czy będą próbowali dać mi jakąś propozycje, nie chce tracić czasu bo nie licze na dużo przy niskim abonamencie...Znacie jakieś skuteczne metody negocjacji z Era BOA :>

#286814  autor: przemek910
 04 wrz 2008, 22:38
chriskafe pisze:Przepraszam, ale skąd takie informacje możesz jakoś to potwierdzić? Co to APS?
autoryzowany punkt sprzedazy... prosciej salon
chriskafe pisze:Zapytalem sprzedawce o jakis upust powiedział ze nie ma z czego "odjac" o co mu chodziło z czego? z Punktów?
pewnie chodzilo o era premia.
chriskafe pisze:Znacie jakieś skuteczne metody negocjacji z Era BOA :>
skuteczne? tylko prawidziwe i mocne argumenty... poza tym pamietajmy ze odorbina skromnosci nikomu nie zaszkodzila. jesli masz abo niskie nie zadaj takich samych warunkow jak klient ktory generuje rachunki na poziomie 200zl/m-sc... pozdr. ;)

#286823  autor: duzy
 04 wrz 2008, 23:28
W opcji II czyli telefonicznej okazji nie ma upustów na abonament przy przedłużaniu umowy tak jak w Nowa era

Dodano: 2008-09-04, 23:44
a ja mam niskie rachunki i ofertę super ale jeszcze mi mało i twardo negocjuję już więcej utargowałem.Pamiętacie tą ofertę 50% upustu przez 12 m-c a potem 15 zł mniej niż w cenniku + weekendy za 10zł i tel z cennika.Już jest lepsza i jutro ją wam ujawnię. postaram się ją skopiować i wrzucić oficjalne pismo bo nie uwierzycie, że można tyle utargować.Biorę aktywację bo już więcej raczej nie można wytargować przy niskich rachunkach. podpowiem tylko że jest coś jeszcze dorzucane gratis do abo 80 i wyższego.

#286825  autor: kuwejt
 04 wrz 2008, 23:52
duzy pisze:
Dodano: 2008-09-04, 12:54
jesteś pewny że zareklamujesz telefon bez podbitej gwarancji idź do autoryzowanego serwisu NOKI i się spytaj zapewniam cię że nie przyjmą, odeślą do operatora żeby podbić gwarancję i dopiero wtedy do nich wrócił. Jak chcesz zareklamować fona bez podbitej gwarancji to tylko u operatora.
BREDNIE! reklamowalem 6300 w autoryzowanym bez podbitej gwarancji i nigdzie mnie nie odsylali! przyjeli grzecznie

To chyba ta sama osoba Ci takich glupot nawciskała mówiła Ci tez o sprzedaży używanych telefonów przez kuriera

#286826  autor: duzy
 05 wrz 2008, 00:16
jak przyjęli ci fona to dobrze,że nie musiałeś lecieć podbijać gwarancji bo Pani była uprzejma i nie robiła ci pod górkę, ale jak by chciała to mogła odmówić przyjęcia tel do naprawy i co byś jej zrobił jak ma odnotować na karcie gwarancyjnej naprawę jak nie ma tam danych fona? chyba że ci tą kartę wypełni. jak udowodnisz przy następnej naprawie że ten właśnie tel był już naprawiany i występuje np ta sama usterka a serwis zrobił fuszerkę.Będziesz miał odnotowane że zrobili coś ale nie będzie wiadomo w jakim fonie. Będzie ci się chciało kompletować i szukać dokumentów które wydaję serwis z opisem naprawy bo tylko tam będzie nr IMEI fona i opis dokonanej naprawy.A nie pisz ,że kobieta naopowiadała mi bzdur bo to nie był serwis Nokii i ta Pani nie wypowiadała się o Nokii tylko o SE.

#286827  autor: kuwejt
 05 wrz 2008, 00:28
duzy pisze:jak przyjęli ci fona to dobrze,że nie musiałeś lecieć podbijać gwarancji bo Pani była uprzejma i nie robiła ci pod górkę, ale jak by chciała to mogła odmówić przyjęcia tel do naprawy i co byś jej zrobił jak ma odnotować na karcie gwarancyjnej naprawę jak nie ma tam danych fona? chyba że ci tą kartę wypełni. jak udowodnisz przy następnej naprawie że ten właśnie tel był już naprawiany i występuje np ta sama usterka a serwis zrobił fuszerkę.Będziesz miał odnotowane że zrobili coś ale nie będzie wiadomo w jakim fonie. Będzie ci się chciało kompletować i szukać dokumentów które wydaję serwis z opisem naprawy bo tylko tam będzie nr IMEI fona i opis dokonanej naprawy.A nie pisz ,że kobieta naopowiadała mi bzdur bo to nie był serwis Nokii i ta Pani nie wypowiadała się o Nokii tylko o SE.
ale Ty wypowiedziales sie wczesniej o NOKII
Przeczytaj sobie TEN temat to dowiesz sie jak to jest z gwarancja
odmowic przyjecie nie mogl (On) i nie zrobil tego z łaski ani ze swojej dobrej woli ale to powienienes wiedziec skoro jestes tak dobrze poinformowany.
udowodnienie poprzedniej naprawy to zaden problem nawet jakby nie zrobiono wpisu w karcie gwarancyjnej (np. na podstawie raportow seriwsowych jakie sie otrzymuje) itp.

tyle od mnie koniec OT,

warunki przedluzeniowe w erze musialy z czasem ulec nieznacznej nawet poprawie gdyz ostatnimi czasy nie wygladalo to najlepiej (staremu abonentowi trudno bylo osiagnac to co dostawal nowy)

#286828  autor: chriskafe
 05 wrz 2008, 01:29
przemek910 pisze:
chriskafe pisze:Przepraszam, ale skąd takie informacje możesz jakoś to potwierdzić? Co to APS?
autoryzowany punkt sprzedazy... prosciej salon
chriskafe pisze:Zapytalem sprzedawce o jakis upust powiedział ze nie ma z czego "odjac" o co mu chodziło z czego? z Punktów?
pewnie chodzilo o era premia.
chriskafe pisze:Znacie jakieś skuteczne metody negocjacji z Era BOA :>
skuteczne? tylko prawidziwe i mocne argumenty... poza tym pamietajmy ze odorbina skromnosci nikomu nie zaszkodzila. jesli masz abo niskie nie zadaj takich samych warunkow jak klient ktory generuje rachunki na poziomie 200zl/m-sc... pozdr. ;)
Wiem, ze nie moge liczyc na takie same warunki, ale 3 mies po 1zl to chyba nie duzo, bo co innego moge dostac?:P Jeden miesiac ?:> jak juz cos sie proponuje to albo Nic albo 3...zreszta gdzies ta prowizja jest pomijana wiec oferta musi byc chociaz minimalnie lepsza niz w salonie...Prawdziwe i mocne ? Play ma tanszy telefon, idealna dla mnie ilosc minut, abo. tanszy o 5zł(mniej minut), Era przewaza wieksza iloscia minut...ktorej nie wykorzystam pewnie w 100%, Nie musze zmieniac/przenosic numeru..niech sobie wsadza te niecale 800 minut i dadza tanszy telefon:P
P.S. Salony-wyspy to porazka ...tak samo jak dealerz'y moze trafilem na takiego ale sprzedac czegokolwiek to oni nie umieja :P 2-3 lata czlowiek czuł ze sie interesuja klientem a teraz wszystkim to obojetne ( nie mowie o sobie bo malo place)

#286830  autor: bar4u
 05 wrz 2008, 07:10
Witam

Moje wczorajsze ustalenia z Erą - może ktoś skorzysta:

1 abonament średnia ok 60zł:

120 minut za 30zł przez 12 miesięcy, dalej 45zł, SE w910i za 99zł (z punktami era premia 1zł)

2 abonament średnia ok75zł:

170 minut za 40 zł przez 12 miesięcy, dalej 65zł, Nokia e51 za 49zł (z punktami 1 zł)

Dodam tylko że to bez większych negocjacji........., ale dla mnie wystarczy :)

#286839  autor: duzy
 05 wrz 2008, 08:51
możesz mieć jeszcze weekendy za 10zł

Dodano: 2008-09-05, 09:27
Szanowny Panie,

Mam przyjemność przedstawić indywidualną propozycję przygotowaną specjalnie dla Pana. Jeżeli chciałby Pan wymienić telefon na nowy oraz dodatkowo zoptymalizować koszty połączeń proponuję wybór Oferty dla Wymagających*

Promocja umożliwi Panu wybór atrakcyjnych, indywidualnie dopasowanych do Pana potrzeb pakietów taryfy Nowa Era. Dodatkowo otrzyma Pan upust na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych, z czego przez okres pierwszych 12 miesięcy upust ten wynosić będzie aż 50%!

Promocyjne zestawy:
- Nowa Era 40 - miesięcznie 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT, następnie 25,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu

- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT, następnie 45,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu

Dzięki ofercie będzie Pan mógł zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego.
Proponujemy Panu Nokię E51.
Wykaz wszystkich aparatów wraz z cenami promocyjnymi przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... _cen20.pdf

Po skorzystaniu z oferty wymiany telefonu, w ciągu 60 dni od daty podpisania Aneksu może Pan aktywować poniższe usługi dodatkowe na warunkach promocyjnych:

5 wybranych osób 2000 - 2000 minut na połączenia z pięcioma wybranymi numerami Abonentów sieci Era, Użytkowników systemu Tak Tak lub użytkowników krajowej sieci stacjonarnej za 15zł z VAT przez okres 24 lub 36 pełnych Cykli rozliczeniowych (przy umowach na 36 mcy) - dla taryf Nowa Era 80 i wyższych.

Era Numer Stacjonarny - pakiet 1200 minut do wykorzystania na połączenia z numerami Abonentów sieci Era, Użytkowników systemu Tak Tak oraz Użytkowników krajowych sieci stacjonarnych (do wykorzystania przez 5 pierwszych cykli rozliczeniowych) - bezpłatnie przez 5 pierwszych, pełnych Cykli rozliczeniowych, następnie 5zł. z VAT.

Blueconnect w telefonie 50 MB – bezpłatnie przez 2 pierwsze, pełne Cykle rozliczeniowe, następnie 15zł. z VAT po okresie promocyjnym - dla taryf Nowa Era 80 i wyższych.

W taryfie Nowa Era stawka za minutę połączenia po wykorzystaniu minut z abonamentu to jedyne 0,49 zł z VAT (w taryfach Nowa Era 80, 100, 120, 200) lub 0,59 zł z VAT (w taryfach Nowa Era 20, 40, 60) za minutę połączenia, a koszt SMS-a to 0,20 zł z VAT. Opłaty za połączenia naliczane są za każdą sekundę.

Proponuję wygodny sposób realizacji oferty - aneks może zostać bezpłatnie dostarczony przez kuriera pod wskazany przez Pana adres, co umożliwi Panu zaoszczędzenie czasu. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod numerem Biura Obsługi Abonenta 602 900 (opłata za połączenie wg cennika).

Z wyrazami szacunku

XXXXXXXXXXXX
Konsultant

* Operator zastrzega sobie możliwość zmiany ofert oraz określania puli dostępnych modeli aparatów. Szczegółowe informacje na temat warunków promocji, nowych taryf oraz parametrów aparatów, dostępne w punktach sprzedaży, na stronie internetowej www.era.pl

i jeszcze tego zapomnieli wpisać :

Jeszcze w tej ofercie są weekendy za 10zł i dostaje się słuchawkę bluetooth od 1zł

Oferta jest w miarę dobra ale mogłaby być trochę lepsza chociaż te 2000 min do 5 osób za darmo a nie za 15 zł .Taka oferta powinna być standardowa dla stałych abo a nie oferta dla wymagających.
Dzisiaj będę negocjował kartę pamięci bo Nokia e51 nie ma jej w zestawie.Oczywiście aneks podpisuje w salonie a nie przez kuriera, a dla czego to wiadomo, czyli nie pozbawię pracownika prowizji.

#286912  autor: chriskafe
 05 wrz 2008, 18:24
bar4u pisze:Witam
Moje wczorajsze ustalenia z Erą - może ktoś skorzysta:
Dodam tylko że to bez większych negocjacji........., ale dla mnie wystarczy :)
Udało mi się całkiem sporo wynegocjować... tzn 120 minut za 45zł i E51 za 300zł... :lol:
Chyba przywitam się z Play'em :|

#286914  autor: pawelus
 05 wrz 2008, 18:53
Witam. Dwa lata temu w maju wziąłem sobie telefon w era fun na 24 m-ce, więc okres ten minął w maju tego roku, a ja nadal użytkuję tej karty. Teraz postanowiłem zmienić sieć na plusa i w związku z tym mam pytanie. Czy muszę zgłaszać do Ery, że nie będę używał już ich karty :?: Nie interesuje mnie przeniesienie nr tylko po prostu chcę tej karty już nie używać. Z góry dzięki za odpowiedź.

#287023  autor: plustik
 06 wrz 2008, 13:03
pawelus pisze:Witam. Dwa lata temu w maju wziąłem sobie telefon w era fun na 24 m-ce, więc okres ten minął w maju tego roku, a ja nadal użytkuję tej karty. Teraz postanowiłem zmienić sieć na plusa i w związku z tym mam pytanie. Czy muszę zgłaszać do Ery, że nie będę używał już ich karty :?: Nie interesuje mnie przeniesienie nr tylko po prostu chcę tej karty już nie używać. Z góry dzięki za odpowiedź.
raczej nie musisz ich o tym powiadamiac. Umowa sie skonczyla i mozesz z ta karta zrobic co zechccesz, nawet wyrzucic - tak przewiduje regulamin :-)
  • Strona 168 z 318
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 318
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168