Tidus pisze:No, na wszystkie wybrane numery masz nielimitowaną ilość darmowych minut, smsow i mmsow

Tylko w starym TP

Aj...

Dzięki za przypomnienie, sam używam TP z 3 numerami od początku wprowadzenia tych usług.
Chodziło mi o to czy te
2-4 tys. minut o których pisałeś to wydzwaniasz łącznie na te kilka wybranych darmowych numerów? Obecnie
też można wybrać kilka numerów (do 10) z tą różnicą o której obydwaj piszemy, że są limity 1000 minut. Ale jeśli się wydzwania 2-4 tysiące na
wszystkie a nie na jeden numer (lub inaczej na każdy z wybranych po te 2-4 tys. minut) to ja osobiście wolałbym przejść na nowe abo.
O to mi chodziło
[ Dodano: 2008-09-04, 07:49 ]
masters50 pisze:Jak myślicie, ile w orange mogą sobie zażyczyć za przedłużenie umowy z tel - N73? Aktualnie mam mixa 25 ale bym zmienil przy przedluzaniu na abo 35 lub 50. Jestem w sieci od 4 lat.
Korzystając z
wizarda wstawiłem wartośc abonam. za 55 zł i umowę na 24 miesiące wyszło, że N73 jest za 649 zł. Teraz od tego możesz odliczyć punkty profit i wtedy pozostanie jakaś kwota do zapłacenia za telefon. Wg wzoru sufit x podłoga mogę obstawić, że dostanie się z... 200 zł może jakiegoś rabatu na komórkę (w ramach przedłużenia umowy). Ale to wszystko wróżenie z fusów. Ile masz punktów profit?

Na forum Telepolis od 29.01.2006.