• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.

W jakiej sieci kupisz sobie nowego iphone 3G?

w Erze
9
28%
w Orange
7
22%
nie kupię Iphona 3G u żadnego z polskich operatorów - kupię w wolnej sprzedaży
16
50%

#285416  autor: Forest
 28 sie 2008, 12:37
RafalM poniosłeś się ogromnej fali reklam w TV? Nie daj się! :-D

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#285478  autor: RafalM
 28 sie 2008, 17:56
Forest pisze:RafalM poniosłeś się ogromnej fali reklam w TV? Nie daj się! :-D
Nie, nie poniosłem :D. Kiedy zobaczyłem jego zdjęcia stwierdziłem "muszę go mieć!". Wpadł mi w oko jeszcze Samsung Omnia, ale wolałbym iPhone'a

#285480  autor: user_delete10
 28 sie 2008, 18:07
I tak wielu milionom ludzi już wpadł w oko(licząc też model 2G),choć technologicznie są od niego lepsi.Na tej podstawie widać,że ludzi nie ciągnie tak bardzo wielofunkcyjność,każda funkcja max najlepsza., tylko jedna,dwie szczególne,wyróżniające się z reszty funkcje,nie podlegające dyskusji co do ich przewagi nad resztą.A w iPhonie jest to interfejs i obsługa.

#285496  autor: tomko111
 28 sie 2008, 20:01
Gratuluje osobom, które nie kupiły jeszcze Iphone, a przykro mi, którzy już kupili w Orange albo w Erze za duże pieniądze, bowiem na 100% Iphone wejdzie do oferty Playa na jesień i z pewnością ceny będą znacznie tańsze niż u konkurencji. :wink:

#285506  autor: vinc
 28 sie 2008, 20:13
tomko111 skąd takie info? Nawet jakby był w Playu taniej niż u konkurencji to po co mi taki telefon by korzystać z neta tylko w największych miastach :roll: , a przecież głównie w tym ten telefon się sprawdza :lol:

Obrazek

#285510  autor: bkawa
 28 sie 2008, 20:18
vinc pisze:a przecież głównie w tym ten telefon się sprawdza
no nie do końca, okazuje się, że IP ma spore problemy z 3G :wink:

Domowy wyrób nalewek

#285562  autor: tomko111
 28 sie 2008, 21:41
vinc pisze:tomko111 skąd takie info? Nawet jakby był w Playu taniej niż u konkurencji to po co mi taki telefon by korzystać z neta tylko w największych miastach :roll: , a przecież głównie w tym ten telefon się sprawdza :lol:
Jest to potwierdzona informacja. Iphone nie jest tylko przystosowany do internetu, a zresztą, nawet jeśli, to Kraków nie od razu zbudowano, za kilka lat Play zgniecie konkurencję promocjami i ofertą.

Jestem pewien, że pomimo tego, że tani internet w Playu jest dostępny tylko w największych miastach, to znajdzie się mnóstwo chętnych by właśnie zakupić Iphone w tej sieci, na pewno będzie dużo tańszy.

#285567  autor: vinc
 28 sie 2008, 21:52
bkawa pisze:vinc napisał/a:
a przecież głównie w tym ten telefon się sprawdza

no nie do końca, okazuje się, że IP ma spore problemy z 3G
podobno, ale z wifi sobie bardzo dobrze radzi :-D
tomko111 pisze:Jestem pewien, że pomimo tego, że tani internet w Playu jest dostępny tylko w największych miastach, to znajdzie się mnóstwo chętnych by właśnie zakupić Iphone w tej sieci, na pewno będzie dużo tańszy.
poczekamy zobaczymy, ale wydaje się, że dotychczasowi gracze nie mają takiej sprzedaży jak się spodziewali wię też pewnie potanieje ten telefon także u nich

Obrazek

#285569  autor: tomko111
 28 sie 2008, 21:58
vinc pisze:poczekamy zobaczymy, ale wydaje się, że dotychczasowi gracze nie mają takiej sprzedaży jak się spodziewali wię też pewnie potanieje ten telefon także u nich
Jeżeli telefon potanieje w Orange lub Erze, to uwierz mi, tylko dlatego, że 'gra' oraz ceny Playa ich do tego zmuszą, tak samo jak poprzednio oferta i promocje playa. :wink: Dobrze, że jest taka sieć, przynajmniej wreszcie coś tanieje, a nie na odwrót... ;-)

#285573  autor: vinc
 28 sie 2008, 22:16
tomko111 pisze:Dobrze, że jest taka sieć, przynajmniej wreszcie coś tanieje, a nie na odwrót...
proszę cię :roll: bez słodzenia :roll:

Obrazek

#285720  autor: user_delete10
 29 sie 2008, 18:45
tomko111 pisze:Gratuluje osobom, które nie kupiły jeszcze Iphone, a przykro mi, którzy już kupili w Orange albo w Erze za duże pieniądze, bowiem na 100% Iphone wejdzie do oferty Playa na jesień i z pewnością ceny będą znacznie tańsze niż u konkurencji. :wink:
Dla mnie bardzo bardzo interesująca informacja.Nie chciałbym zmieniać sieci już z powodu iP.Może więc warto czekać.To jest więcej niż pewne,że dowalą oranżadę i Ere cenami.Przydałby się w abonamencie i w pre-paidzie pakiet za jedną cenę,stałą w miesiącu za nieograniczony dostęp do 3G.To byłoby coś.

#285736  autor: tomko111
 29 sie 2008, 19:45
fenix189 pisze:
tomko111 pisze:Gratuluje osobom, które nie kupiły jeszcze Iphone, a przykro mi, którzy już kupili w Orange albo w Erze za duże pieniądze, bowiem na 100% Iphone wejdzie do oferty Playa na jesień i z pewnością ceny będą znacznie tańsze niż u konkurencji. :wink:
Dla mnie bardzo bardzo interesująca informacja.Nie chciałbym zmieniać sieci już z powodu iP.Może więc warto czekać.To jest więcej niż pewne,że dowalą oranżadę i Ere cenami.Przydałby się w abonamencie i w pre-paidzie pakiet za jedną cenę,stałą w miesiącu za nieograniczony dostęp do 3G.To byłoby coś.
Tylko w chwili obecnej ten internet będzie ograniczony, chociaż za kilka lat będzie znaczna poprawa. Jeżeli ktoś nie kupił jeszcze Iphone'a, to radziłbym poczekać, bo cena z tego co mi wiadomo będzie atrakcyjna.

#285964  autor: user_delete10
 30 sie 2008, 18:51
Jak dla mnie EDGE jest też dobry,więc ograniczone 3G,które i tak się rozwinie nie przeszkadzałoby mi.Przeglądam proste strony,a chodzi mi tylko o wygodę jaką zapewnia iP przy tym.Niedługo mój rozkład dnia może się zmienić nie do poznania i coś czym mógłbym poczytać forum w terenie,bo w domu nie będzie czasu byłoby zbawienne.Jakieś szersze info.posiadasz,cokolwiek na temat oferty Play?

#286175  autor: LuiN
 01 wrz 2008, 03:59
tomko111, ech... jeśli Play będzie miał iPhone'a, to tak gdzieś około przedłużenia umowy załapię się w przyszłym roku na wersję 4G :-D O ile oczywiście cały ten Play całkiem się nie zapadnie z nowymi abonamentami i pozwolą mi przedłużyć Play 150 na starych zasadach.