• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #284386  autor: adamek369
 22 sie 2008, 23:41
Przeglądam Orange On-line i w zakładce Usługi widze takie coś:

Pogadaj sobie
Usługa dająca klientowi rozmowy i SMS-y z wybranym numerem Orange lub stacjonarnym. W ramach usługi klient otrzymuje 600 minut wymiennych na SMS-y do wykorzystania do Orange i na numery stacjonarne (tylko minuty). Klient ma 30 dni na wykorzystanie środków. Cena usługi to 7 zł.

czyżby nowa promocja?
Ostatnio zmieniony 23 sie 2008, 08:38 przez adamek369, łącznie zmieniany 1 raz.

#284410  autor: Kaczy
 23 sie 2008, 08:38
Też to widziałem. Jednak jak otworzy się regulamin usługi Pogadaj sobie to tam nie ma mowy o takichz rzeczach. Usługę włącza się bezpłatnie i dzięki temu przez x czasu otrzymuje się darmowe połączenia z wybranym numerem.

...::: Made for loneliness :::...

#284414  autor: maniek
 23 sie 2008, 09:19
Nowe menu orange online na plus. Wszystko jest. Co do promocji pogadaj sobie mysle ze lepsza jest usluga ty i 3. Mamy wiecej niz jeden numer do wyboru :wink:

#284419  autor: cesarz
 23 sie 2008, 10:21
Jeśli doładowanie jest do 30dni to Pogadaj Sobie jest za darmo a jeśli przekroczony jest ten termin 30 dni to połata wynosi 7zł.

CNN

#284420  autor: Kaczy
 23 sie 2008, 10:27
Przecież Pogadaj Sobie można włączyć po dobie od doładowania, a najpóźniej do 5 dni.

...::: Made for loneliness :::...

#284432  autor: biotyt
 23 sie 2008, 11:21
Kaczy pisze:Przecież Pogadaj Sobie można włączyć po dobie od doładowania, a najpóźniej do 5 dni.
Wynika z tego, że szykują się zmiany. Może usługa pozostanie nadal darmowa przez pewien okres czasu jako bonus dla często doładowujących osób, a te rzadziej zasilające konto będą ją mogły przedłużać odpłatnie. Ciekawą zmianą jest także, że można będzie wybrać numer stacjonarny oraz minuty będą wymienne na SMS-y (szkoda, że nie dodatkowo na MMS-y). Kiedyś o tym pisałem, że w Pogadaj Sobie brakowało darmowych SMS-ów pod wybrany numer lub chociaż wymiennych z minutami.

biotyt

#284448  autor: kowcio
 23 sie 2008, 11:50
biotyt pisze:Może usługa pozostanie nadal darmowa przez pewien okres czasu jako bonus dla często doładowujących osób, a te rzadziej zasilające konto będą ją mogły przedłużać odpłatnie.
A może będzie tak jak było z 3po3? :-D przez 3 miesiące miałem za friko włączoną usługę :P (teraz zrezygnowałem z tego i ręcznie wyłączyłem :-D )
Ciekaw jestem, czy w tym nowym on-line błędy już zostały zredukowane.

Tak szczerze mówiąc, oferta Orange coraz bardziej zaczyna mi się podobać ;)
Ciągle jakieś zmiany, nowe pakiety, super.

#284824  autor: corner
 25 sie 2008, 12:34
Można już sobie włączyć tą usługę?

#284947  autor: blacher
 26 sie 2008, 00:17
maniek pisze:Nowe menu orange online na plus. Wszystko jest. Co do promocji pogadaj sobie mysle ze lepsza jest usluga ty i 3. Mamy wiecej niz jeden numer do wyboru :wink:
Ale 3po3 jest w POPie...
Corner jeśli jesteś klientem Orange to wejdź sobie na orange on line i sie dowiesz,ale wydaje mi się że póki co Pogadaj Sobie jest dostępne w "starej" wersji.

#285026  autor: biotyt
 26 sie 2008, 14:05
To nowe Pogadaj Sobie bardziej mi sie podoba o ile zachowano by bezpłatność usługi przy doładowaniach jak to jest obecnie. Ciekawie się dzieje, coś kombinują. Pewnie na urodziny Orange będzie można spodziewać się kilku zmian :)

biotyt

#285069  autor: jablo
 26 sie 2008, 20:32
Narazie te informacje które macie są niepotwierdzone. I mówiłem już nieraz :D wstrzymajcie sie z opiniami i poczekajcie :D Jak coś ma być to bedzie :D

#369361  autor: elkanguro
 12 lis 2009, 11:34
Witam, chcę skorzystać z Pogadaj Sobie. Czy mogę wcześniej skorzystać z Happy Day lub Wolny Weekend? W regulaminie nie znalazłem informacji aby promocje się wykluczały ale wolałbym potwierdzenie w praktyce.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#369364  autor: mikage1
 12 lis 2009, 11:55
możesz - przetestowane w konfiguracji wolny weekend + pogadaj sobie - jedyne co musisz, to bacznie sprawdzać, czy obie usługi - zwłaszcza pogadaj sobie zostały uruchomione - jeśli nie to szybka reklamacja (bo Orange ma czasem trochę problemu z pogadaj sobie - system "nie widzi" niektórych doładowań, albo daje przy doładowaniu za 100 pln 1200 minut na 30 dni zamiast na 60... - też przerobiłem to w praktyce :P )

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#369371  autor: qrczakos
 12 lis 2009, 13:22
a kiedy urodziny orange?

moze warto zaczekac..

ja trzymam kciuki by jak co roku okologrudniowo-gwiazdkowo bylo jakies 200% promocji ;]

jezeli trzeba placic za to nowe pogadaj sobie - to wcale nie jest to takie fajne!!

#369425  autor: mikage1
 12 lis 2009, 18:47
qrczakos pisze: jezeli trzeba placic za to nowe pogadaj sobie - to wcale nie jest to takie fajne!!
jeśli nie zauważyłeś - tamto były rozważania z sierpnia zeszłego roku...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#369427  autor: dzwoniec
 12 lis 2009, 19:07
To jest z taryfy Orange Music pakiet 600 minut "Jeden Jedyny" i było już od bardzo dawna, to nie jest "Pogadaj Sobie"z Nowe Go.

#369522  autor: qrczakos
 13 lis 2009, 06:49
mikage1 pisze:
qrczakos pisze: jezeli trzeba placic za to nowe pogadaj sobie - to wcale nie jest to takie fajne!!
jeśli nie zauważyłeś - tamto były rozważania z sierpnia zeszłego roku...
moj blad..
czasem nie warto czytac tematow od poczatku bo mozna zgubic sie w czasie:P

#369532  autor: elkanguro
 13 lis 2009, 09:33
Przepraszam za zamieszanie:) Nie chciałem zakładać nowego tematu tylko po to aby zadać jedno krótkie pytanie więc podpiąłem się pod już istniejący. Rzeczywiście mógł być troszkę zbyt stary. Pozdrawiam!

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet