• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #282789  autor: johny__
 13 sie 2008, 19:04
Witam, czy jest mozliwosc, aby osoba dzwoniaca z numeru zastrzezonego, nie mogla do mnie dzwonic? Sytuacja wyglada tak, ze mam telefon na firme ojca i ciagle dzwonia zastrzezone numery np z jakimis reklamami, albo konkurecja, etc.

Pozdrawiam

poszukiwacz patchy...

k8mod

#282790  autor: aga
 13 sie 2008, 19:13
W SE możesz ustawić tak, aby akceptowane były tylko te telefony, które masz zapisane w kontaktach.

#282791  autor: johny__
 13 sie 2008, 19:19
ta funkcje znam, niestety jest nieprzydaqtna, bo chce, zeby normalne numery mogly dzwonic, chodzi tylko o te zastrzezone tzw spam...

poszukiwacz patchy...

k8mod

#282797  autor: Marta
 13 sie 2008, 19:43
johny__ pisze:Witam, czy jest mozliwosc, aby osoba dzwoniaca z numeru zastrzezonego, nie mogla do mnie dzwonic? Sytuacja wyglada tak, ze mam telefon na firme ojca i ciagle dzwonia zastrzezone numery np z jakimis reklamami, albo konkurecja, etc.
Według informacji która jest tutaj KLIK , nie ma opcji zablokowania przez operatora połączeń przychodzących z konkretnych numerów, lub numerów zastrzeżonych.

#282812  autor: przemek910
 13 sie 2008, 20:24
mozesz grzebajac w menu (black list), ale to sie rowna z utrata gwarancji.

dwa, skad wiesz ze to akurat dzwonia reklamy, a nie kolega z innego telefonu z wazna sprawa?

#282816  autor: johny__
 13 sie 2008, 20:28
w przeciagu tego tygodnia dzwonioo do mnie ok 10/15 razy.... a kumple raczej sie nie bawia w zastrzehganie, zeby do mnie zadzwonic... n o chyba, ze ktos jazde kreci i chce mnie postraszyc xD(wole poswiecic ta przyjemnosc na rzecz tego spamu)

poszukiwacz patchy...

k8mod

#282824  autor: bard
 13 sie 2008, 20:46
Jest mozliwosc - telefon z symbianem i na przyklad program Advanced Call Manager - mozesz nawet nagrac komunikat, ze prosze zadzwonic z pokazaniem numeru lub zostaw wiadomosc itp. Wiadomosc zostanie nagrana do pliku i bedziesz mial ja w telefonie. Oprocz tego na glownym ekranie bedziesz mial informacje o nowej wiadomosci, wiec bedziesz wiedzial czy ktos sie 'dobijal' :)
Wada tego rozwiazania jest, ze bateria pada okolo dwa razy szybciej...