Witam serdecznie mam pytanie otóż mam zamiar podpisać umowę z erą na abonament za 40zł. Wg promocji mam otrzymać drugi tel za 1zł. I tu moje pytanie :} czy ktoś wie które telefony są własnie za ten 1 zł? Domyślam się że to nie żadne super hiper ale chciałbym się chociaż dowiedzieć które. Bo na stronie znaleźć nie potrafię ;/
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Drugi telefon to Sagem my220x a promocja nadal obowiazuje. Wazne zeby przniesc numer z Tak Tak'a na abonament.
podepne sie pod temat bo pytanie mam podobne:
chce przeniesc numer z tak taka do abonamentu ale w ofercie bez telefonu. umowe podpisuje na 12 miesiecy wiec czy tez sie zalapie na ta oferte i moge nabyc ktorys z tych dwoch telefonow za 1zl? w regulaminie nie zauwazylem zeby wymogiem bylo podpisanie umowy na 24 miesiace...
chce przeniesc numer z tak taka do abonamentu ale w ofercie bez telefonu. umowe podpisuje na 12 miesiecy wiec czy tez sie zalapie na ta oferte i moge nabyc ktorys z tych dwoch telefonow za 1zl? w regulaminie nie zauwazylem zeby wymogiem bylo podpisanie umowy na 24 miesiace...
To dotyczy tylko promocji "Zawsze taniej z najblizszymi" a jest ona na 24 miesiace i z telefonem.