• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#281467  autor: Jedrker
 05 sie 2008, 20:42
tomko111 pisze:Ewentualnie utwórz zgłoszenie przez stronę Playmobile, to też może pomó
ja nie polecam tej formy kontaktu.
Niektóre zgłoszenia po kilu dniach usuwają :mrgreen:
Zgłosiłem ostatnio reklamację usług, było niby że rozpatrują sprawę i nagle moje zgłoszenie zostało usunięte.
Najlepiej tylko i wyłacznie takie kwestie na piśmie do nich wysyłac.

#281516  autor: Psantic
 06 sie 2008, 00:17
tomko111 pisze:
severall pisze:Ktoś pisał wyżej że zmiana taryfy kosztuje 50 zł to może po końcu promocji na początku przyszłego roku będę mógł zmienić na inna taryfę ?

Nie ma możliwości przejścia na mniejszą taryfę, a przejście na większy abonament jest bezpłatne.

Dodatkowo, (nie jestem pewien, czy się coś zmieniło), ale nie było technicznej możliwości przejścia z Nowy Play Abonament, na Play Abonament.
jest mozliwosc zmniejszenia bo jest taka mozliwosc np. jesli masz play 70 stary to mozesz przejsc na play 65 nowy:) ale np z nowy 65 na stary 50 nie przejdziesz.

techniczna moze i byla ale hmm ale nowe taryfa sa sztandarowymi i poprostu p4 zaniechalo takich przejsc.

#281554  autor: dechomenon
 06 sie 2008, 11:04
Najlepiej tylko i wyłacznie takie kwestie na piśmie do nich wysyłac.
zgadzam się w 100% nie ma jak to pismo...na pewno pismo ma większy priorytet niźli zgłoszenie email itd...jak to się mawia pismo jest święte:)

#281635  autor: yo!
 06 sie 2008, 17:52
w ofercie złotówkowej play rozmowy wideo rozliczane były dokładnie tak jak głosowe. czy w ofercie minutowej też tak jest że połączenia wideo schodzą z puli abonamentowej czy jeśli łączę się wideo to jest to płatne dodatkowo?

fear ends
when yo! comes