• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #280877  autor: M0rgz
 03 sie 2008, 12:01
Witam . Jestem posiadaczem w/w telefonu od 3 dni . Mój problem polega na tym iż przy kręceniu fimów mam takie dziwne ścinki 1-2 sekundowe po czym znowu na chwile dobrze kreci film i zaraz znowu zaczyna sie przycinac obraz ... wraz z obrazem czas.... staje na te 2 sekundy lecz dzwiek caly czas sie nagrywa ... Niewiem co jest nie tak .. Taki sam problem z tego forum miał użytkownik "redharry" ponad miesiąc temu ... lecz nie udzielił mu nikt podpowiedzi ktora rozwiazala by jego problem ... z użytkownikiem "" redharry" niestety nie moge sie skontaktowac wiec niewiem czy jego problem został rozwiązany .... oto link do jego tematu : "http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=25696" . Chciałbym zaznaczyć że w pierwszy dzień jak nagrywałem filmy nic takiego nie miało miejsca dopiero od 2 dni mam taki problem . Nic jeszcze nie zdązyłem na nim zainstalowac wiec soft jest czysty pozatym przeisntalowałem dla pewności cały soft . Czekam na wasze rady .

#280880  autor: dechomenon
 03 sie 2008, 12:13
chyba kolego nie ma na to rady, bo nie jest to kwestia żadnych ustawień, pewnie to sprawa hardware, więc pozostaje ci tylko moim zdaniem oddać fona na gwarancję.

#280893  autor: M0rgz
 03 sie 2008, 13:01
Ok problem pomogl mi rozwiazac kolega z innego forum;) Trzeba bylo sformatowac pamiec masową telefonu :)

#281192  autor: dechomenon
 04 sie 2008, 19:58
M0rgz pisze:Ok problem pomogl mi rozwiazac kolega z innego forum;) Trzeba bylo sformatowac pamiec masową telefonu :)

myślałem, że od takich rzeczy zacząłes, przecież to jest oczywiste, ze trzeba wszystko wyczyścić .A dopiero potem się pisze o problemie.