Użytkownik
mariusz9a
Znając Plusa to pobiera z kapitału minut a w przypadku darmowego numeru jest darmowa.Dideq pisze:Nie znalazłem w cenniku info o tym, ile za minute wideo połączenia. I czy jest wliczona w abonamentowe minuty czy inaczej płatna
przeczytaj dokładnie oferte plusa odnosnie nie telTajemniczy28
Tajemniczy28 pisze:wiesz sory wogole bez sensu brać - zobacz stawka minut średnio 0,54 gr (z wyjątkiem 6000) ,to co ,jeszcze wydzwaniać TRZEBA często i po wysokiej stawce/to lepiej isć do play przecierpieć 2 lata ale mieć duzo minut i TANIEJ I DOBRY TELEFON
Karę? zaco?Żadna kara,zgadzam sie,każdy wybiera to co bedzie dla każdego optymalne,a my tu sobie aby dyskutujemy na różne tematy nie pod kątem że cos dla kogos dobra lub złe. Nie ujmując nikomu chcąc dobry telefon jakby tak bardzo chciał to bym poszedł do ery lub play, a tu dzwonisz nie dość ze musisz dużo, po stawkach wyższych niż u konkurencji to jeszce dostajesz "super" telefon kóry jest juz 2 lata na rynku a wsieci nie podzwonisz taniej bo aby 1 numerrajski-ptaszek pisze:Tajemniczy28 pisze:wiesz sory wogole bez sensu brać - zobacz stawka minut średnio 0,54 gr (z wyjątkiem 6000) ,to co ,jeszcze wydzwaniać TRZEBA często i po wysokiej stawce/to lepiej isć do play przecierpieć 2 lata ale mieć duzo minut i TANIEJ I DOBRY TELEFON
a czy Ty traktujesz umowę z operatorem jak jakąś karę?? chodzi o to żeby wybrać dla siebie ofertę, która nie przysporzy cierpień i z której będziesz zadowolony.
Jeśli traktujesz to tak, że TRZEBA te minuty wydzwonić to nie jest oferta dla Ciebie. Skierowana jest dla tych, którzy z reguły duzo dzwonią i przekraczają wybrany plan taryfowy.
Dużo dzwonią=więcej płacą=szybciej kończy im się umowa=mają nowy tel możliwość zmiany warunków umowy.
nie wiem czy lepiej wygadać 2000 min x 0,59 gr co daje 1180 zł czy wygadac 2000 min wplay z 0.49 co daje 980 zł co daje 200 zł oszczednosći, skończyć umowe kilka mies pozniej i miec dobry telefon przynajmniej.nie rpzekonacie mnie za chinydechomenon pisze:ale dlatego ta oferta jest dla odpowiedniego profilu użytkownika, dla kogoś kto wygaduje np. 2000 minut to nei ma lepszej oferty bo co 2-3miesiące może mieć nowy telefon...
kwestia podejścia do sprawy, jeżeli ktoś rzeczywiście dużo gada czyt. ma hajs, nie bedzie liczył tych 200zł:) zdażają się tacy ludzie i to dla nich jest ta oferta...żeby co 3miesiące odwiedzać swojego opa po nową słuchawkę:)Tajemniczy28 pisze:nie wiem czy lepiej wygadać 2000 min x 0,59 gr co daje 1180 zł czy wygadac 2000 min wplay z 0.49 co daje 980 zł co daje 200 zł oszczednosći, skończyć umowe kilka mies pozniej i miec dobry telefon przynajmniej.nie rpzekonacie mnie za chinydechomenon pisze:ale dlatego ta oferta jest dla odpowiedniego profilu użytkownika, dla kogoś kto wygaduje np. 2000 minut to nei ma lepszej oferty bo co 2-3miesiące może mieć nowy telefon...
Myślę, że będzie tak jak w MixPlusie, czyli możliwość wymiany telefonu po wszystkich doładowaniach. W tym przypadku bo wykorzystaniu wszystkich minut.dechomenon pisze:iekawe czy np. mając jeszze pakiet 200min do wykorzstania czy będzie można uzyskać wcześniej promocje? czy może własnie tym zabiegiem odrzucili możliwość szybszej wymiany, aktualizacji umowy.
Doszły mnie słuchy że w połowie sierpnia ma wejść nowy MixPlus. Ciekawe tylko na ile wiarygodne są te informacjeMulder pisze:Mogliby w końcu mixa odświeżyć
Wszak, nigdzie nie jest jasno napisane, ale sekundowe naliczanie to standard.yagi pisze:Niech mi ktos odpowie, poniewaz nigdzie nie moge tego znalezc: czy tutaj jest naliczanie sekundowe czy minutowe?