• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #278578  autor: kowcio
 20 lip 2008, 23:29
Mam problem- dzisiaj próbowałem zarejestrować trzy numery telefonu w Programie Profit.
Jeden Abo, udało się.
Orange POP, Orange GO- niestety nie. Jak klikam na stronie głównej "Profit" po wcześniejszym zalogowaniu się, pojawia mi się "Aby korzystać z przywilejów programu,zarejestruj się." Klikam na zarejestruj się, otwiera mi się tylko szukajka z menu. Nic więcej. Próbowałem kilka razy, nawet z innego kompa, nadal to samo. Problem dotyczy numeru z Orange POP oraz Orange GO, które są już aktywne od kilku lat- jeden chyba ok 5 lat, drugi przynajmniej trzy.

Co może być spowodowane tym, że nie mogę zarejestrować tych numerów Pre-Paid??

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

#278727  autor: DejwiD
 21 lip 2008, 21:51
moze formularze byly juz wypelniane? jezeli nie to *300 i pozdrowienia dla odmłodzonej Pani Jadzi z Profitu :)

#278738  autor: kowcio
 21 lip 2008, 22:18
DejwiD pisze:moze formularze byly juz wypelniane?
Nie, nie były... Te numery są mojej rodziny, ja mam hasełka do on-line i nikt więcej. A teraz powstał taki temat o Profitach wiec postanowiłem zarejestrować w programie.
DejwiD pisze:jezeli nie to *300 i pozdrowienia dla odmłodzonej Pani Jadzi z Profitu :)
:lol: :lol: zobaczy się jeszcze ;) Pani Jadzia :lol:

#278931  autor: krystof41
 23 lip 2008, 09:25
JA MAM od dawna załozony profit na 3 telefony w orange i też była to droga przez męke.gdy niemogłem sprawdzic punktów w taki sposób jak ty to opisujesz to kliknij na swoje logo "witaj ......."i wtedy wszystkie dane jakby sie aktualizowały. a tak wogle ta ostatnia modernizacja strony niebardzo im się udała! był czas że słałem e-maile do profitu bo niedobijali mi punktów dopiero po interwenci wszystko się normowało.

[ Dodano: 2008-07-23, 09:31 ]
jeśli wysłałeś to musisz uzbroic sie w cierpliwość to trwa a przy następnych próbach powinien byc komunikat "zlecenie zostało przyjęte"

#278934  autor: vinc
 23 lip 2008, 09:35
kowcio pisze: Problem dotyczy numeru z Orange POP oraz Orange GO, które są już aktywne od kilku lat- jeden chyba ok 5 lat, drugi przynajmniej trzy.
A te numery prepaid są zarejestrowane w systemie orange? Bo jeśli nie to będziesz musiał je zarejestrować by skorzystać z programu Profit.

Obrazek

#278938  autor: Prezesek
 23 lip 2008, 10:00
Właśnie mam pytanie, bo też akurat teraz rejestruję się w Profit, czy można zarejestrować się w Profit na inna osobę niż jest zarejestrowana karta z Orange ???

#278941  autor: kowcio
 23 lip 2008, 10:08
vinc pisze:A te numery prepaid są zarejestrowane w systemie orange? Bo jeśli nie to będziesz musiał je zarejestrować by skorzystać z programu Profit.
Jeden nie jest, drugi ma zetafona.. Ja też na swoim mam zetafona i już półtora roku temu dołączyłem do profitów.

#278942  autor: vinc
 23 lip 2008, 10:14
kowcio pisze:Jeden nie jest, drugi ma zetafona..
No to ten pierwszy trzeba zarejestrować :-D Jesli chodzi o ten drugi numer w zetafonie to może tak jak pisze krystof41 coś nie tak ze stroną orange :?

Obrazek

#278948  autor: kowcio
 23 lip 2008, 10:33
vinc pisze:No to ten pierwszy trzeba zarejestrować :-D
To numer mamy, więc jej powiem, żeby go zarejestrowała przy okazji :P
vinc pisze:Jesli chodzi o ten drugi numer w zetafonie to może tak jak pisze krystof41 coś nie tak ze stroną orange :?
Możliwe.. Ta strona Orange to szkoda słów.

#278951  autor: vinc
 23 lip 2008, 10:44
Strona Orange fakt to tragedia :roll: Ostatnio chciałem sprawdzić co mogę zamówić za punkty profit i mi wywalało jakieś dziwne rzeczy. Zawsze jakieś przeboje były z tą stroną :lol:

Obrazek

#279027  autor: DejwiD
 23 lip 2008, 18:55
nie trzeba ich rejestrować- nie tędy droga Panowie :D
dane sobowe w proficie i samego numeru mogą być zupełnie inne.

#279029  autor: kowcio
 23 lip 2008, 19:02
nie trzeba ich rejestrować- nie tędy droga Panowie :D
Ale i tak od dłuższego czasu planowałem ten numer zarejestrować. Po co? np jak się zgubi telefon lub nastąpi kradzież, zawsze będę mógł numer zablokować i go później odzyskać ;)

A wracając do sprawy- nadal to samo, będzie trzeba chyba zadzwonić tam do nich..

#279074  autor: vinc
 23 lip 2008, 21:20
DejwiD pisze:dane sobowe w proficie i samego numeru mogą być zupełnie inne.
ostro :shock: jakoś mi się nie chce wierzyć :? Na to wygląda jak znam numer orange to mogę sobie zachylić jego punkty profit (niestety nie pamiętam jak to było z rejestracją bo cztery lata temu rejestrowałem się :-D ) Jeśli się mylę to mnie poprawcie :wink:

Obrazek

#279079  autor: kowcio
 23 lip 2008, 21:24
vinc pisze:DejwiD napisał/a:
dane sobowe w proficie i samego numeru mogą być zupełnie inne.

ostro :shock: jakoś mi się nie chce wierzyć :? Na to wygląda jak znam numer orange to mogę sobie zachylić jego punkty profit (niestety nie pamiętam jak to było z rejestracją bo cztery lata temu rejestrowałem się :-D ) Jeśli się mylę to mnie poprawcie :wink:
Ale chyba trzeba podać kod jednorazowy przysłany SMSem jeśli mnie pamięć nie myli.
Dlatego ja od razu zarejestrowałem swój numerek i teraz się cieszę :D

[ Dodano: 2008-07-23, 21:26 ]
oczywiście mówię, że przez WWW. Nie wiem jak to w salonie wygląda.