Witam . Mam bardzo dziwny problem z moja n73 me. Wszystkie normalne tematy telefonu mi działają normalnie i nie ma z nimi problemu,jednak gdy zainstaluje jakiś niestandardowy temat to tapeta na pulpicie jest zawsze taka sama niebieska ( mimo tego,iż powinna się zastosować tapeta tematu ) .Probowałam instalować niestandardowe tematy z różnych stron i zawsze efekt był taki sam -> niebieska tapeta na "pulpicie" , jedynym rozwiązaniem jest restart telefonu i jest juz wszystko normalnie. Nie wiem skąd i od kiedy się wziął ten problem , dodam ,że zaraz po kupieniu telefonu w grudniu było wszystko ok. 2 razy formatowałam kartę, formatowałam też tel , zmieniłam soft na najnowszy me, probowałam instalować te tematy na karcie 2 gb , jak i róznież w pamięci telefonu, i nic to nie dało. Problem sam w sobie jest denerwujący , ponieważ żeby mieć tapetę tematu muszę restartować fona za każdym razem.Nie spotkałam się z podobnym problemem na innych forach , tematy te działają normalnie u innych .Dla zobrazowania problemu załanczam screeny z fona:
Standardowe tematy normalnie działające:
Temat niestandardowy , z niebieskim denerwującym tłem, który po restarcie znika:
Po restarcie temat wyglądać powinien tak :