Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Wtedy Twoja dziewczyna będzie miała do Ciebie o wiele drożej. Orange stosuje wyższe stawki do Play niż do pozostałych Operatorów.overbeyond pisze:A może neutralnie i play?
No raczej żadna sieć Ci tego nie daoverbeyond pisze:Chodzi o to że szukam czegoś co podoła swojej cenie martwi mnie natomiast, fakt, iż moja dziewczyna ma umowę z orange a raczej umowę obecnie na kartę i nie zamierza przechodzić na abonament, cała jej rodzina okupuje orange. Z kolei u mnie cała rodzina to era obecnie(mama nawet 6-7 lat) i zależy mi na tym by tak to dobrać bym miał jako taki kontakt w tym abonamencie do swojej dziewczyny, przypuszczam że nie istnieje taka możliwość bym dostał darmowy numer w erze na sieć w orange? pomarzyć można.
-dla niektorych nieczeste rozmowy z rodzina to zaleta a nie wadaaga pisze:Ja od razu odradzę ci Play z tego samego względu co napisał przemek910. Stawki pozostałych operatorów do Play są wyższe niż do innych sieci, więc musisz liczyć się z tym że rodzina czy dziewczyna niezbyt chętnie będą do ciebie dzwonić.
-niemniej to wyjscie jest najlepsze (-ja np. mam play do wszystkich i TT do rodzinki wlasnie)policz do kogo dzwonisz najwiecej i jaka to siec i juz masz odpowiedzaga pisze:Według mnie dobrym wyjściem byłyby 2 karty,
Jak nie ma jak jest: http://www.allegro.pl/52420_d880.html?o ... view=gtextoverbeyond pisze:tak tylko rozwiązanie typu orange go i era ma jeden minus, w cholere potem mam telefonów nie odebranych na plusie, a chyba nie istnieje telefon który może mieć 2 karty jednocześnie .