• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #277171  autor: Mixiorek
 14 lip 2008, 21:17
Mam nietypową prośbę do konsultantów/ sprzedawców Plusa.
Dostałem rodzinne zadanie doradzenia koleżance mojej Mamy. Jak to bywa w takich przypadkach ani koleżanka ani Mama nie wiedzą jaką ofertę posiada obecnie koleżanka. Prośba polegała by na określeniu jaką ofertę posiada koleżanka oraz sprawdzenie co i za ile może otrzymać przy przedłużeniu umowy.
Posiadam dane koleżanki oraz numer telefonu.

p.s.
Ze zrozumiałych względów będę wdzięczny jak ktoś odezwie się na priv.

#277173  autor: DejwiD
 14 lip 2008, 21:19
zapomnij..

#277175  autor: Mixiorek
 14 lip 2008, 21:20
DejwiD pisze:zapomnij..
Niestety też się z tym liczę, ale spróbować muszę bo mi głowę trują :(

#277182  autor: kamil1221
 14 lip 2008, 21:30
Istnieje ustawa o ochronie danych osobowych.
Przejdź się z koleżanką do salonu Plusa.

#277185  autor: Mixiorek
 14 lip 2008, 21:32
kamil1221 pisze:Istnieje ustawa o ochronie danych osobowych.
Przejdź się z koleżanką do salonu Plusa.
Dobra, zapytam inaczej - gdzie koleżanka może znaleźć Pluskod, który jest potrzebny by zalogować się do e-boku?

#277187  autor: Prometo
 14 lip 2008, 21:37
Mixiorek pisze:Dobra, zapytam inaczej - gdzie koleżanka może znaleźć Pluskod, który jest potrzebny by zalogować się do e-boku?
Kod: Zaznacz cały
Plus Kod można uzyskać dzwoniąc z telefonu Plus pod numer 2601

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#278044  autor: Marens
 18 lip 2008, 10:30
Mixiorek pisze:Posiadam dane koleżanki oraz numer telefonu.
Dzwoń na 2601 i podszyj się pod koleżankę.
Potrzebujesz
->imię nazwisko
->pesel
->dokładny adres

Powiedz, że chciałbyś uzyskać pluskod. Zapytaj przy okazji jaki masz abonament, bo nie pamiętasz. Czy przypadkiem nie kończy Ci się umowa, i jaka jest przygotowana oferta utrzymaniowa.

Niektórzy zaraz napiszą, że nie wolno się podszywać itp. Ja już nie raz dzwoniłem i załatwiałem różne sprawy za rodzinkę, znajomych. (oczywiście za pozwoleniem)
Aby było śmiesznie wczoraj dzwoni do mnie kuzyn, że zapomniał PUK i czy można go jakoś odzyskać. Powiedziałem, że "poszukam", mały telefonik na 2601 i podaje mu jego PUK :-D.

#278144  autor: Prometo
 18 lip 2008, 20:56
Marens pisze:podszyj się pod koleżankę.
Konsultant/ka nie rozpoznają głosu mężczyzny podającego się za koleżankę :shock: :D

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#278156  autor: Marens
 18 lip 2008, 21:24
Prometo pisze:
Marens pisze:podszyj się pod koleżankę.
Konsultant/ka nie rozpoznają głosu mężczyzny podającego się za koleżankę :shock: :D
Tu byś się zdziwił...
Do mnie przeważnie mówią "na pani" jak dzwonie do BOKów...
Panią raczej nie jestem.

#278158  autor: kowcio
 18 lip 2008, 21:27
To widocznie masz taki głos.
Też czasem mam wątpliwości, z kim rozmawiam.